• Haberler
  • Genel
  • Yıldız Kızlar Afyon'da yarışıyor – Kocatepe Gazetesi

Yıldız Kızlar Afyon'da yarışıyor – Kocatepe Gazetesi

Önceki gün Yıldız Kızlar Futbol Türkiye Şampiyonası'nda iki karşılaşma oynandı Afyonkarahisar'da yapılan Yıldız Kızlar Futbol Türkiye Şampiyonası açılış maçında 1207 Antalyaspor ile Ortaklar Gençlikspor karşılaştı. 1 nolu sahada 15.00'de başlayan mücadelede maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Antalyaspor rakibini yedi bitirdi. Antalyaspor'un 7-0'lık skorla kazandığı maçta Ortaklar yaptıkları ataklarda gol bulamayınca maç farklı [&hellip]

Yıldız Kızlar Afyon’da yarışıyor

Önceki gün Yıldız Kızlar Futbol Türkiye Şampiyonası’nda iki karşılaşma oynandı

Afyonkarahisar’da yapılan Yıldız Kızlar Futbol Türkiye Şampiyonası açılış maçında 1207 Antalyaspor ile Ortaklar Gençlikspor karşılaştı. 1 nolu sahada 15.00’de başlayan mücadelede maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergileyen Antalyaspor rakibini yedi bitirdi. Antalyaspor’un 7-0’lık skorla kazandığı maçta Ortaklar yaptıkları ataklarda gol bulamayınca maç farklı skorla tamamlandı.
NAZİLLİ 7 EYLÜL’E BOYUN EĞDİ
İlk günün ikinci maçında Nazilli Belediyespor ile 7 Eylül Gençlikspor takımları karşılaştı. Mücadelede sergilediği üstün performansla oyuna etki eden 7 Eylül Gençlikspor takımı maçın sonuna kadar üstünlüğünü kaptırmadı. Nazilli Belediyespor geliştirdiği ataklarda rakip fileleri bir kez havalandırdı. 7 Eylül Gençlikspor takımı ise geliştirdiği ataklardan 4 gol buldu ve karşılaşmayı 4-1’lik skorla kazanmayı başardı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme