• Haberler
  • Spor
  • Yıldız güreşçiler yarıştı – Kocatepe Gazetesi

Yıldız güreşçiler yarıştı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'ın ev sahipliği yaptığı Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş Grup Şampiyonası tamamlandı. Yapılan müsabakalarda 42 kilogramda İsmail Culfa birinci, Musa Tankuş ikinci ve Emre Gök ile Görkem Başkan üçüncülüğü paylaştı. 46 kilogramda Ali Yıldız birinci, Fırat Demir ikinci olurken Erdem Aktürk ile Berat Karaca üçüncülüğü paylaştı. 50 kilogramda Tahsin Çetin birinci, Halil Şencan ikinci, Kadir [&hellip]

Afyonkarahisar’ın ev sahipliği yaptığı Türkiye Yıldız Erkekler Serbest Güreş Grup Şampiyonası tamamlandı. Yapılan müsabakalarda 42 kilogramda İsmail Culfa birinci, Musa Tankuş ikinci ve Emre Gök ile Görkem Başkan üçüncülüğü paylaştı. 46 kilogramda Ali Yıldız birinci, Fırat Demir ikinci olurken Erdem Aktürk ile Berat Karaca üçüncülüğü paylaştı. 50 kilogramda Tahsin Çetin birinci, Halil Şencan ikinci, Kadir Salık ve Cihan Desteci üçüncülüğü paylaştı. 54 kilogramda Tolga Akyüz birinci, Ali Ucun ikinci olurken Emre Kural ile Ş.Can Karani üçüncülüğü paylaştı. 58 kilogramda Hakan Çolak birinci, Ahmet Bozkurt ikinci ve Görken Aydoğan ile Mutlu Can üçüncü oldu. 63 kilogramda Oktay Tuncay birinci, Himmet Bağcan ikinci, Muhammet Çavuş ve Mehmet Karaca üçüncülüğü paylaştı. 69 kilogramda Sami Mutlu birinci, Ahmet Satılmış ikinci, Murad Bayramov ile Doğukan Kalaycı üçüncü oldu. 76 kilogramda Süleyman Dura birinci, Temel Altıntaş ikinci, Süleyman Çetin ve Ubeyit Karamuk üçüncü oldu. 85 kilogramda Ünal Karabacak birinci, Abdurrrahman Öz ikinci, Abdulbaki Kara ile Atakan Makas üçüncü oldu. 100 kilogramda Ömer Özcan birinci, Turancan İlkin ikinci olurken Abdulkadir Sarıali ile Adil Kıvrak üçüncülüğü paylaştı.
Müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyaları Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Kamil Kıcıroğlu, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürleri Faruk Bayram ve Arif Özkaya, Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Ali Çizmeci, Karahisar Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz, Çobanlar Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Çekiç, Güreş Federasyon İl Temsilcisi Yunus Otursun, Baş Hakem Ahmet Karsavurdan ve Milli Hakem Ercan Mülazım takdim etti.
Dereceye giren güreşçiler yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme