• Haberler
  • Genel
  • Yıldız Erkeklerde Yesevililer açık ara şampiyon

Yıldız Erkeklerde Yesevililer açık ara şampiyon

Yıldız Erkekler Basketbol müsabakalarında finalde karşı karşıya gelen Osmanbey Koleji Ortaokulu ile Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu mücadelesini 60-28'lik farkla kazanan HAYO şampiyon oldu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Okul Sporları Yıldız Erkekler Final müsabakasında Osmanbey Koleji Ortaokulu ile Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu oynadı. Üçüncülük dördüncülük maçında ise [&hellip]

Yıldız Erkeklerde Yesevililer açık ara şampiyon

Yıldız Erkekler Basketbol müsabakalarında finalde karşı karşıya gelen Osmanbey Koleji Ortaokulu ile Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu mücadelesini 60-28’lik farkla kazanan HAYO şampiyon oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Okul Sporları Yıldız Erkekler Final müsabakasında Osmanbey Koleji Ortaokulu ile Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu oynadı. Üçüncülük dördüncülük maçında ise TED Koleji Ortaokulu ile Kocatepe Ortaokulu karşı karşıya geldi.
Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu rakibine oranla oyuna çok hızlı başladı. İlk çeyreği 17-3’lük skorla HAYO önde tamamladı. İkinci çeyrekte Osmanbey 5 sayı daha bulabildi. Hoca Ahmet Yesevililer 13 sayı ile farkı iyiden iyiye artırdı. İlk yarıyı Yesevililer 30-8’le önde tamamladı.
İkinci yarıda Osmanbey Koleji oyuna ağırlık koymak istedi. Osmanbey Koleji üçüncü çeyrekte 11 sayı bulurken Yesevililer 13 sayı ile cevap verdi. 43-19’la son çeyreğe üstün başlayan Yesevililer son çeyrekte yine 17 sayı buldu. Osmanbey Koleji ise 9 sayı kaydedebildi.
Maçın sonunda 60-28’lik skorla kazanan Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu şampiyonluk kupasının sahibi olurken Osmanbey Koleji ise ikinci olmayı başardı.
Üçüncülük maçında ise TED Koleji Ortaokulu ile Kocatepe Ortaokulu karşılaştı. Maça hızlı başlayan TED’liler ilk çeyrekte 10 sayı buldu. İlk çeyrek 10-1’lik skorla TED’lilerin üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci çeyrekte yine TED’liler 15-5’lik skorla ilk yarıyı önde tamamladı. İkinci yarıda hızını artıran Kocatepe üçüncü çeyrekte 12 sayı kaydetti. 19-17’lik skorla üçüncü çeyrek tamamlandı. Son çeyrekte TED’liler 14 sayı bulurken Kocatepe 10 sayı ile cevap verebildi. Maçın sonunda 33-27’lik skorla kazanan TED’liler üçüncü oldu. Rakibine mağlup olan Kocatepe Ortaokulu ise dördüncü oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme