Yıldız: 24 saat görev başındayız

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği heyeti, Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, 'Biz teşkilat olarak 24 saat işbaşındayız. Esnaf Birliğimizle her zaman istişare edip sorunlarımızı çözüme kavuşturmak isteriz' dedi.ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Afyonkarahisar'ın en çok üyeye sahip sivil toplum kuruluşlarından birisi olduklarını belirterek, [&hellip]

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği heyeti, Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Samimi bir ortamda geçen ziyarette konuşan Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, “Biz teşkilat olarak 24 saat işbaşındayız. Esnaf Birliğimizle her zaman istişare edip sorunlarımızı çözüme kavuşturmak isteriz” dedi.
ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Afyonkarahisar’ın en çok üyeye sahip sivil toplum kuruluşlarından birisi olduklarını belirterek, “Emniyet Müdürümüz Sayın Yıldız’a yeni görevinde başarı diliyoruz. İşbirliğimizin daha da artarak devam etmesini diliyoruz. Sayın Müdürümüzün içten ve sıcak kanlı karşılaması da bizleri çok mutlu etmiştir. İstişarelerimiz ve görüşmelerimiz devam edecektir” dedi.
Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız’a hayırlı olsun ziyaretine Başkan Vekili Atilla Kocabaş, Şoförler Odası Başkanı Mevlüt Ülker ile Başkan Vekili Veli Seyman da katıldı.

Bakmadan Geçme