Yıldırım’dan 12 Dev Adam örneği

İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu'nun 2010 yılında il düzeyinde yakaladığı SBS başarısını kutlamak için, bu okulu ziyaret etti Eğitim Müfettişleri Başkan V. Adem Cengiz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Çakal ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Musa Dinçgez’le birlikte yaptığı ziyarette öğretmenler odasında bir söyleşiye katılan İl Milli [&hellip]

İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu’nun 2010 yılında il düzeyinde yakaladığı SBS başarısını kutlamak için, bu okulu ziyaret etti

Eğitim Müfettişleri Başkan V. Adem Cengiz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Çakal ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Musa Dinçgez’le birlikte yaptığı ziyarette öğretmenler odasında bir söyleşiye katılan İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, Türk Basketbol Milli Takımı’nın başarısına dikkat çekerek özgüven duygusuna vurgu yaptı. Yıldırım, bu duygunun eğitimde her şeyden daha önemli olduğunu, büyük başarıların özgüven duygusunu yaşayan bünyelerden çıktığını ifade etti ve sözlerine şöyle devam etti: “Malını mülkünü kaybeden aslında hiçbir şeyini kaybetmiş değildir. Sağlığını kaybeden çok şeyini kaybetmiş demektir, ama özgüvenini kaybeden her şeyini kaybetmiş demektir” dedi.
Afyonkarahisar’ın 2010 SBS’de 15.sıraya yükselmiş olmasının sevindirici olduğunu, Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu’nun bu başarıda önemli bir katkıya sahip olduğunu, bu başarının Valilik düzeyinde ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü düzeyinde takdirle karşılandığını ifade ederek, bu yükselişin devamını diledi.
Yıldırım, il düzeyindeki başarılara bu yıl Sandıklı Menteş İlköğretim Okulu’nun eklendiğini, bu okulun imkânsızlıklara rağmen gösterdiği başarının takdire şayan olduğunu ifade etti.
Başarı konusunda üst sınırın olmadığına vurgu yapan İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, yüzde 29 oranında öğretmen açığı olan ilimizin bu başarıya yükselişinin il düzeyindeki gayretlerin meyvesi olduğunu ifade etti. İlimizdeki öğretmen ve öğrencilerin diğer illerden daha az çalışmadığını gururla ifade ediyorum dedi. Bu gayret dolu çalışmaların durmaksızın devam etmesi gerektiği, eğitimde sonuç denilen meyvenin geç olgunlaştığını, bu durumun umutsuzluk oluşturmaması gerektiğini belirtti.
Mareşal Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu’na yeni atanan okul müdürü Asım İlarslan’a yeni görevinde başarılar da dileyen Yıldırım, okulun eğitim çalışanlarını gösterdikleri başarıdan dolayı tekrar tebrik ederek yeni öğretim yılının hayırlı uğurlu olmasını, başarılar getirmesini temenni etti.

Bakmadan Geçme