• Haberler
  • Genel
  • Yıldırım, Şuhut’u ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Yıldırım, Şuhut’u ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, Şuhut Limak Kız Teknik ve Meslek Lisesi'ni ziyaret etti İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım ziyareti esnasında ilçe Milli Eğitim Müdürü Nilkan Göral, Okul Müdürü Kamile Arıkan ve Müdür Yardımcısı Adem Tuncay da hazır bulundular.İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım Şuhut Limak Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin 2010-2011 Eğitim [&hellip]

Yıldırım, Şuhut'u ziyaret etti

İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, Şuhut Limak Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ni ziyaret etti

İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım ziyareti esnasında ilçe Milli Eğitim Müdürü Nilkan Göral, Okul Müdürü Kamile Arıkan ve Müdür Yardımcısı Adem Tuncay da hazır bulundular.
İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım Şuhut Limak Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin 2010-2011 Eğitim Öğretim yılını yeni binasında başlaması nedeniyle fiziki ortamlarında da incelemelerde bulundu. Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürlüğü projelerinden olan ‘Bir Fincan Kahve’projesinin önemine değinerek,Öğretmenlerden her dönemde mutlaka veli ziyaretinde bulunmalarını istedi. Okul Müdürü Kamile Arıkan ve öğretmenler Milli Eğitim Müdürü Yıldırım’ı okullarında görmekten çok mutlu olduklarını belirterek teşekkür ettiler. Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, öğretmen ve okul yöneticilerine 2010- 2011 eğitim öğretim yılında başarılarının devamını diledi ve teşekkür ederek okuldan ayrıldı.

Bakmadan Geçme