Yıldırım, İscehisar'da 3 okulu ziyaret etti

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırım, İscehisar ilçesinde İscehisar Çok Programlı Lisesi'ni, İscehisar İlköğretim Okulu'nu, Selçuklu İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti Eğitim öğretim konularında bilgi alışverişi yapma ve çalışanların motivasyonlarını artırma amacıyla İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, Şube Müdürü Rıfat Eksik ile birlikte okulları ziyaret etti. Ziyarette İscehisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Avcı ve [&hellip]

Yıldırım, İscehisar’da 3 okulu ziyaret etti

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırım, İscehisar ilçesinde İscehisar Çok Programlı Lisesi’ni, İscehisar İlköğretim Okulu’nu, Selçuklu İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti

Eğitim öğretim konularında bilgi alışverişi yapma ve çalışanların motivasyonlarını artırma amacıyla İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, Şube Müdürü Rıfat Eksik ile birlikte okulları ziyaret etti. Ziyarette İscehisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Avcı ve okul müdürleri hazır bulundu.
Okulların öğretmenler odalarında yapılan toplantılarda, okulda eğitim öğretim durumunun genel işleyişi okulun fiziki mekan durumu “http://m.kocatepegazetesi.com/”Okuma Saati”http://m.kocatepegazetesi.com/” ve “http://m.kocatepegazetesi.com/”Bir Fincan Kahve”http://m.kocatepegazetesi.com/” projelerinin önemi üzerinde öğretmenlerin uygulamaları değerlendirildi.
Toplantıda öğrenciler ile anne ve babalarının projelere bakışları geri dönüşleri tespit edilen faydaları ve karşılaşılan güçlükler üzerinde bilgi paylaşımı yapıldı.
Öğretmenlerin ve okul müdürünün görüş ve önerilerini dinleyen İl Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım okulun yönetici ve öğretmenlerine başarılarının devamını diledi.(AA)

Bakmadan Geçme