• Haberler
  • Gündem
  • Yıldırım, Emirdağ'ı ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Yıldırım, Emirdağ'ı ziyaret etti – Kocatepe Gazetesi

Emirdağ Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYAD) tarafından belediye Aşevi'nde verilen İftar Yemeği'ne başka programları nedeniyle katılamayan Vali Aziz Yıldırım, iftar sonrası Emirdağ protokolü ile bir araya geldi. Vali Yıldırım’ı Kaymakam Akın Ağca, Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın ve sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve siyasi partili yöneticileri karşıladı.Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde, Emirdağ protokolü ile bir araya [&hellip]

Emirdağ Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYAD) tarafından belediye Aşevi’nde verilen İftar Yemeği’ne başka programları nedeniyle katılamayan Vali Aziz Yıldırım, iftar sonrası Emirdağ protokolü ile bir araya geldi. Vali Yıldırım’ı Kaymakam Akın Ağca, Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın ve sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve siyasi partili yöneticileri karşıladı.
Emirdağ Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde, Emirdağ protokolü ile bir araya gelen Vali Yıldırım, EYAD Başkanı Metin Edeer ile de görüntülü bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
Vali Yıldırım, “Metin Bey Emirdağ ilçemize ve Afyonkarahisar’a yaptıklarını duydum. Sizinle yakından tanışmak isterim. Yaptıklarınız ve yapacaklarınız için çok teşekkür ederim” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

MİLLİ MAÇI BİRLİKTE İZLEDİLER

Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım’ın Afyonkarahisar’a hareket etmesinin ardından Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Afyonkarahisar İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın ve diğer katılımcılarla birlikte Belediye Kültür Parkı’na geçtiler.
Belediye Kültür Park’ta Milli Takım’ın Çek Cumhuriyeti ile yaptığı karşılaşmayı seyreden protokol üyeleri, uzun uzun da sohbet etme fırsatı buldular.

Bakmadan Geçme