• Haberler
  • Gündem
  • Yıldırım, Babalar Günü’nü Huzurevi’nde kutladı

Yıldırım, Babalar Günü’nü Huzurevi’nde kutladı

Babalar Günü nedeniyle Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette bulunan Vali Aziz Yıldırım, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Muzaffer Erol ile kurum çalışanları tarafından karşılandı.Ziyaret sırasında Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin tam kapasiteyle, sorunsuz hizmet verildiği bilgisini aktaran Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, [&hellip]

Babalar Günü nedeniyle Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ziyarette bulunan Vali Aziz Yıldırım, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Muzaffer Erol ile kurum çalışanları tarafından karşılandı.
Ziyaret sırasında Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nin tam kapasiteyle, sorunsuz hizmet verildiği bilgisini aktaran Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki engellilerin uygun hizmet modelinin belirlenmesi için sürekli izlendiğini, izleme süreci sonunda ise evde bakım veya özel bakım merkezi hizmetinden yararlandırıldıklarını belirtirken, yaşlıların hayatlarını en iyi şekilde sürdürdüklerini, sağlık ve moral durumlarının da çok iyi olduğunu söyledi.
Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi hakkında detaylı bilgiler alan Vali Aziz Yıldırım, Huzurevi sakinlerini teker teker ziyaret ederek ellerini öptü ve Babalar Günü’nü kutladı. Yıldırım;
”Tüm dünyada bugün Babalar Günü olarak kutlanmaktadır. Öncelikle Afyonkarahisar’daki tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyorum. Hep söylenen bir söz vardır. Bir güne anneler günü de babalar günü de sığmaz. Bu söz doğrudur, ama bir program dahilinde bu günlerin öne çıkartılması ve farkındalığın arttırılması için önemlidir. Bu yüzden tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü kutluyorum. Babalar Günü’nü kutlamak için en layık kişiler huzurevinde kalan büyüklerimizdir. Buraya geldik onlarla hasbihal ettik. Onlara karanfil ve hediyeler takdim ettik. Bir nebze de olsun kendilerini yalnız hissetmemeleri için onların yanında olmaya gayret ettik. Tabii burada annelerimiz de var, onları da bu günde yalnız bırakmadık ve onlarla da yakından ilgilendik. Herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını kendilerine sorduk ve yaşadıkları ortamı bizzat gördük. Devletimiz ve hükümetimiz hakikaten çok güçlüdür. Buralarda kendilerinin de ifade ettiği gibi hiç bir eksiklikleri yok. Bu durum bizler tarafından da memnuniyetle müşahede edilmiştir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme