• Haberler
  • Genel
  • Yıldırım, AK Parti'yi eleştirdi – Kocatepe Gazetesi

Yıldırım, AK Parti'yi eleştirdi – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Sinanpaşa İlçe Başkanlığı'nca yapılan basın açıklamasında, AK Parti iktidarında en çok paranın Sinanpaşa’ya harcandığı, en çok parti üyesinin de AK Parti’ye yazılıp, yatırım ve hizmetlerin devam edeceği yönündeki ifadelere MHP İlçe Başkanı Bekir Yıldırım’dan karşılık geldi “KURUÇAY’DAN BAŞKA YATIRIM GÖZÜKMÜYOR”Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinanpaşa İlçe Başkanı Bekir Yıldırım, AK Parti Sinanpaşa teşkilatının yanılgı [&hellip]

Yıldırım, AK Parti’yi eleştirdi

AK Parti Sinanpaşa İlçe Başkanlığı’nca yapılan basın açıklamasında, AK Parti iktidarında en çok paranın Sinanpaşa’ya harcandığı, en çok parti üyesinin de AK Parti’ye yazılıp, yatırım ve hizmetlerin devam edeceği yönündeki ifadelere MHP İlçe Başkanı Bekir Yıldırım’dan karşılık geldi

“KURUÇAY’DAN BAŞKA YATIRIM GÖZÜKMÜYOR”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sinanpaşa İlçe Başkanı Bekir Yıldırım, AK Parti Sinanpaşa teşkilatının yanılgı içerisinde olduğunu savundu. Yıldırım, AK Parti iktidarında ilçeden götürülen kapatılan, geçmişteki iktidarlarca yapılan ve açılan kurumların çok olduğunu belirtti. Yıldırım; “Şekerbank, Halk Bankası şubeleri, Bulca-Balmahmut pancar yükleme kantarı,Toprak Mahsulleri Ajans Müdürlüğü, Cezaevi, Askerlik Şube Başkanlığı,Telekom Müdürlüğü, Elektirik Arıza kapatılmıştır. İlçe halkının buralarda olan işlerini yapabilmek için il merkezine gitmek zorunda kalmaktalardır. Sinanpaşa’ya bakıldığında 10 yıllık AKP iktidarında Kuruçay barajından başka bir yatırım gözükmemektedir. Ayrıca Balmahmut köyüne milyonlarca lira harcanarak üstgeçit yapılmaya çalışılmış, araçlar geçemediğinden yıkılarak yeniden yapılmıştır. Devletin parası heba edilmiştir” dedi.
“SÖZLER KANDIRMACADAN İBARET”
Varan yol ayrımında Akören-Kılıçarslan Sandıklı istikametine giden devlet karayolunun yapıldığını, bu yolda her yıl onarım ve tamirat yapıldığını belirten MHP İlçe Başkanı Bekir Yıldırım; “Yakın zamanda ilçe merkezine ve köylerdeki yollara parke taşı döşenmektedir. Döşenen parkelerin arızalı ve sakat olduğu için sökülüp tekrar yapılmaktadır. AK Parti İlçe Başkanı’nın Sinanpaşa ya çok para harcandı dediği paralar bunlara fazladan harcanan paralar olsa gerek.Yine AKP yöneticileri her seçimlerden önce Sinanpaşa’ya OSB yapılacağı ve müjde olarak sunulan Sinanpaşa Devlet Hastanesine 7 uzman doktor atanacağını, hastaların Afyonkarahisar’a gitmekten kurtulacağını söylemiştir. Bu sözler kandırmacadan öteye gitmemiştir” ifadelerini kullandı.
“SEÇİMDE HALK YÖNLENDİRİLDİ”
AK Parti yetkililerince köy, belde, mahalle muhtarlarına telefon ve diğer şekillerle köy ve mahallenin büyüklüğüne göre 20 erkek, 10 bayan, yada 10 erkek 5 bayan ismi istendiğini ileri süren Bekir Yıldırım sözlerine şöyle devam etti: “Bu isimler AKP kayıtlarına üye olarak kayıt edilmektedir. Bu şahısların imzaları bile yoktur. AKP’nin üyelik sistemi şaibelidir. Kayıtlar incelendiğinde çoğunun Yargıtay’da isimleri bile bulunmayacaktır. AKP bunu bilerek manipilasyon yapıp seçimlerde halkı kendi lehlerine yönlendirmektedir. 2011 yılı genel seçimlerinde Orman Bakanı Sayın Veysel Eroğlu AK Parti’nin 10 milyon üyesi vardır. Bu yüzde 25 oy eder. Bizim yüzde 25 oyumuz hazır diyerek halkı yönlendirmiştir.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme