Yıldırım AFSÜ'ye rektör adaylığını açıkladı

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak'ı ziyaret eden Prof. Alpagan Yıldırım, 'Değerli başkanımız Sayın Konak'ın yeniden seçilmesi nedeniyle hayırlı olsun ziyareti yapıyorum. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk, istişareler yaptık. Afyonumuz için güzel düşüncelerimizi ve projelerimizi ortaya koyduk. Söylediğimiz ne varsa hayata geçirmek için çalışacağız' dedi.YILDIRIM: ADİL, SAYGILI, SAYDAM,DÜRÜST VE UZLAŞTIRICI OLACAĞIZESOB Başkanı Konak'a [&hellip]

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak’ı ziyaret eden Prof. Alpagan Yıldırım, “Değerli başkanımız Sayın Konak’ın yeniden seçilmesi nedeniyle hayırlı olsun ziyareti yapıyorum. Karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk, istişareler yaptık. Afyonumuz için güzel düşüncelerimizi ve projelerimizi ortaya koyduk. Söylediğimiz ne varsa hayata geçirmek için çalışacağız” dedi.
YILDIRIM: ADİL, SAYGILI, SAYDAM,
DÜRÜST VE UZLAŞTIRICI OLACAĞIZ
ESOB Başkanı Konak’a olan ziyaretinde Sağlık Bilimleri Üniversitesi’ne göreve geldiğinde yapacaklarını da kısa notlar halinde açıklayan Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıldırım, üretim ve kalkınmaya odaklı bilimsel araştırma, uygulamalı eğitim ve öğretim ortamının oluşturulmasını sağlamayı hedeflediklerini söyleyerek, “Sivil toplum ile birlikte, bilgi ve proje desteği sağlayarak üretim ve kalkınmaya odaklı bilimsel araştırma, uygulama, eğitim ve öğretim ortamı oluşturacağız, yönetimde yönetilenlerle birlikte kararlar oluşturarak etik değerlere saygılı, adil, saydam, dürüst, hoşgörülü, yönetimde kişileri uzlaştırarak hoşgörülü ve güvenilir bir yönetim modeli oluşturmak istiyoruz” diye konuştu.
“MİLLETİNE VEFALI
BİREYLER YETİŞTİRECEĞİZ”
Şehrin, bölgenin ve ülkenin her türlü üretim imkanlarına geliştirici bilgi ve proje desteği sağlayacaklarını ifade eden Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıldırım, göreve geldiklerinde halka açık konferans ve programlarla bilginin paylaşılmasının gerçekleştirileceğini belirterek, ülkenin gelişmişlik düzeyinin, refah ve mutluluğunun arttırılmasına katkıda bulunacak şekilde faaliyetler yapacağını dile getirdi.
Rektör Adayı Yıldırım, milletine vefalı bireyler yetiştireceklerini belirterek şunları şöyledi:
“Üniversiteden milli değerleri birlikte kucaklayan ve özümseyen, güncel bilgi ve yeteneklere sahip, toplumsal ve kültürel değerlere bağlı, araştırıcı, girişimci, sorgulayıcı ve analitik düşünce gücü gelişmiş, mesleğinde yeterli ve milletine vefalı bireyler yetiştireceğiz.”
KONAK: HOCAMIZIN DEĞERLİ
FİKİRLERİNİ DESTEKLİYORUZ
Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, görüşmenin çok olumlu geçtiğini ifade ederek, “Değerli Hocamız Sayın Alpagan Mustafa Yıldırım’ın fikirlerini önemsiyor ve destekliyoruz. Üniversite-esnaf diyaloğu Yıldırım hocamızla gelişecek ve hak ettiği yere gelecektir. Ziyaretinden son derece mutlu olduk” dedi.
Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Adayı Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıldırım’ın ESOB’a olan ziyaretinde Başkan Vekili Atilla Kocabaş da hazır bulundu.

Bakmadan Geçme