• Haberler
  • Genel
  • Yılbaşına özel kampanya – Kocatepe Gazetesi

Yılbaşına özel kampanya – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Alışveriş Merkezleri, büyük kış indirimleriyle vatandaşın yüzünü güldürüyor 18 Aralık 2014–7 Ocak 2015 tarihleri arasında Özdilek Alışveriş Merkezleri Mağaza, Market, Kafe-Restoran bölümlerinden aynı gün içerisinde yapılacak toplamda 150-¨249,99 TL arası alışverişlere ¨15 TL İndirim Kuponu, ¨250 ve üzeri alışverişlere ¨30 TL İndirim Kuponu hediye edilecek. Banka kampanyalarıyla da öne çıkan Özdilek, tekstil ve giyim [&hellip]

Yılbaşına özel kampanya

Özdilek Alışveriş Merkezleri, büyük kış indirimleriyle vatandaşın yüzünü güldürüyor

18 Aralık 2014–7 Ocak 2015 tarihleri arasında Özdilek Alışveriş Merkezleri; Mağaza, Market, Kafe-Restoran bölümlerinden aynı gün içerisinde yapılacak toplamda 150-¨249,99 TL arası alışverişlere ¨15 TL İndirim Kuponu, ¨250 ve üzeri alışverişlere ¨30 TL İndirim Kuponu hediye edilecek.
Banka kampanyalarıyla da öne çıkan Özdilek, tekstil ve giyim alışverişlerde World’e özel 8 taksit yapma imkanı da sunuyor. Özdilek’in yapmış olduğu tüm kampanya ve etkinlikler Özdilek’in resmi sayfaları olan www.facebook.com/ozdilek ve www.twitter.com/ozdilekavm den takip edilebiliyor; mağaza ve market alışverişleri de Türkiye’nin dört bir yanına ücretsiz kargo hizmeti ile www.ozdilekteyim.com’dan yapılabiliyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme