• Haberler
  • Eğitim
  • “YGS’de ve LYS’de başarımızı yükseltmeliyiz”

“YGS’de ve LYS’de başarımızı yükseltmeliyiz”

İl Millî Eğitim Yöneticileri ile İlçe Millî Eğitim Müdürleri İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın$ın başkanlığında toplandı. Toplantıya Millî Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İlçe Millî Eğitim Müdürlerimiz katıldı.Toplantıda Afyonkarahisar Valiliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yürütülen projelerden bahseden Yalçın, EKAP ve “Değerler Hareketi” projelerinde okulların gayet başarılı olduğunu belirtti.  ÖĞRENCİLER SOSYAL VE SPORTİF [&hellip]

İl Millî Eğitim Yöneticileri ile İlçe Millî Eğitim Müdürleri İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın$ın başkanlığında toplandı. Toplantıya Millî Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve İlçe Millî Eğitim Müdürlerimiz katıldı.
Toplantıda Afyonkarahisar Valiliği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yürütülen projelerden bahseden Yalçın, EKAP ve “Değerler Hareketi” projelerinde okulların gayet başarılı olduğunu belirtti.  
ÖĞRENCİLER SOSYAL VE SPORTİF FAALİYETLERE YÖNLENDİRİLMELİ
YGS’de ve LYS’de de başarı seviyesinin daha iyi yerlere taşınması gerektiğinin altını çizen Yalçın, “TEOG 1-2 sınavında Türkiye birinciliğini paylaşan öğrencilerimizi kutluyorum, bu öğrencilerimizin EBA ve okullarındaki Destekleme ve Yetiştirme kurslarından yararlandığını gördük. Dileğimiz önümüzdeki eğitim-öğretim yılında TEOG, YGS ve LYS sınavlarında başarımızın daha da artmasıdır, ayrıca akademik başarı yanında öğrencilerin sosyal ve sportif faaliyetlere de yönlendirilip ödüllendirilmelerinin önemli” ifadelerini kullandı.
İl Milli Eğitim Yöneticilerinin kendi birimleriyle ilgili olarak İlçe Millî Eğitim Müdürlerini bilgilendirdiği toplantıda İlçe Millî Eğitim Müdürleri de ilçelerdeki çalışmalar ve karşılaştıkları sorunlar hakkında paylaşımda bulundu.

Bakmadan Geçme