YGS’de Afyon birincisi Özel Zafer'den

2013 YGS-1 Afyonkarahisar birincisi Özel Zafer Fen Lisesi ve Körfez Dershanesi öğrencisi Alper Yener oldu. Körfez Dershanesi'nde düzenlenen basın toplantısında dershanenin ve Özel Zafer Lisesi’nin YGS sınavında iyi dereceler elde eden öğrencileri tanıtıldı Körfez Dershaneleri Müdürü Sezai Can, 2013 YGS sonuçlarının kendileri açısından sevindirici olduğunu belirterek, bu yılki YGS’de Körfez Dershaneleri'nin hem bireysel, hem de [&hellip]

YGS'de Afyon birincisi Özel Zafer’den

2013 YGS-1 Afyonkarahisar birincisi Özel Zafer Fen Lisesi ve Körfez Dershanesi öğrencisi Alper Yener oldu. Körfez Dershanesi’nde düzenlenen basın toplantısında dershanenin ve Özel Zafer Lisesi’nin YGS sınavında iyi dereceler elde eden öğrencileri tanıtıldı

Körfez Dershaneleri Müdürü Sezai Can, 2013 YGS sonuçlarının kendileri açısından sevindirici olduğunu belirterek, bu yılki YGS’de Körfez Dershaneleri’nin hem bireysel, hem de kitlesel olarak yine zirveye çıktığını ifade etti.
İLK 1000’DE 24 ÖĞRENCİ
Dershane Müdürü Sezai Can şöyle konuştu; “Türkiye ikincisi Körfez Dershaneleri’nden çıktı. Ayrıca Afyonkarahisar’da Zafer Koleji’nde okuyan Alper Yener Türkiye 28’ncisi olarak şehrin gururu oldu. Öğrencimiz Alper Yener YGS’deki tüm alanlarda Afyon birincisi olmuştur. 2013 YGS sonuçlarına göre öğrencilerimizin ilk binde aldığı 24 Türkiye dereceleri ve okulları şöyledir; Zafer Lisesi’nden Alper Yener YGS-1 Türkiye 28’ncisi, YGS-2 Türkiye 34’ncüsü, YGS-3 Türkiye 123’ncüsü, YGS-4 Türkiye 161’ncisi, YGS-5 Türkiye 86’ncısı, YGS-6 Türkiye 40’ncısı. Zafer Lisesi öğrencisi Tarık Kargıoğlu YGS-1 Türkiye 312’ncisi, YGS-2 Türkiye 301’cisi, YGS-3 Türkiye 758’ncisi, YGS-4 Türkiye 227’ncisi, YGS-5 Türkiye 921’ncisi, Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencisi Fethullah Öztürk YGS-1 Türkiye 387’ncisi, YGS-2 Türkiye 447’ncisi, YGS-3 Türkiye 952’ncisi, YGS-5 Türkiye 661’ncisi, YGS-6 Türkiye 428’ncisi. Özel Zafer Lisesi öğrencisi Betül Akalın, YGS-1 Türkiye 758’ncisi, YGS-2 Türkiye 424’ncüsü, YGS-3 Türkiye 562’ncisi, YGS-4 Türkiye 874’ncüsü, YGS-5 Türkiye 673’ncüsü, YGS-6 Türkiye 542’ncisi. Liseden mezun olmuş durumdaki Fatih İkbal Karaefe isimli öğrenci YGS-3 Türkiye 904’ncüsü, YGS-4 Türkiye 868’si oldu.”
ELDEN GELEN GAYRET GÖSTERİLECEK
Körfez Dershaneleri Müdürü Sezai Can, elde edilen bu başarıların tesadüf olmadığını özellikle akıllı eğitim teknolojileri ile çağı yakalayarak öğrencilere sundukları; akıllı defter, interaktif akıllı tahtaya uyumlu ders anlatım dokümanları, konu anlatımlarının yapıldığı Körfez TV, soru çözümlerinin yapıldığı Körfez Test, Veri Bilgilendirme Sistemi ve Randevulu Birebir konu anlatım ve soru çözümlerinin kendilerini farklı kıldığını söyledi. Can, bu özelliklerin başarıyı arttıran önemli faktörlerin başında geldiğini, tüm bunların ötesinde sıraladığı eğitim teknolojilerini en etkili şekilde kullanan çağı yakalayan fedakar öğretmenlerin başarıda en etkin rolü oynadıklarını kaydetti. Körfez Dershaneleri Müdürü Sezai Can, başarıda emeği geçen tüm okul öğretmenlerini, velileri, öğrencileri, öğretmen ve idarecileri tebrik etti. Can, bundan sonra da şehirdeki eğitim çıtasını daha yukarılara taşınması için ellerinden gelen gayreti göstermeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.
BİRİNCİLİK MUTLU ETTİ
2013 YGS sonuçları itibariyle Özel Zafer Lisesi’nin yine birinciliği elden bırakmadığını ifade eden Özel Zafer Kolejleri Kurucu Temsilcisi ve Okullar Müdürü Hasan Korkmaz, okulunun bireysel başarıda; Özel Zafer Fen Lisesi öğrencisi Alper Yener’in YGS-1 ‘de Türkiye 28.si ve Afyonkarahisar birincisi olduğunu kaydetti. Okulunun kitlesel başarıda ilk yüzde 4 derece, ilk 500’de on derece, ilk binde 19 derece aldığını söyleyen Korkmaz şöyle konuştu: “Türkiye 28.si ve Afyonkarahisar birincisi olmaktan dolayı mutluyuz. Afyonkarahisar başarısı için daha çok çalışacağız. Şehir için dünya ile yarışmaya devam edeceğiz. Başarıda emeği geçen tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyorum. Özel Zafer Kolejleri olarak ana okulundan lise sona kadar öğrencilerimizi okutarak Afyonkarahisar’ın eğitim kalitesini arttırmak için çaba sarf ediyoruz.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme