• Haberler
  • Spor
  • Yetkin Müdür beklentisi – Kocatepe Gazetesi

Yetkin Müdür beklentisi – Kocatepe Gazetesi

İlimiz sporda altın yıllarını yaşarken spor teşkilatı yeni müdürünü arıyor. TFF 1. Lig'deki Futbol, Süper Lig'deki Basketbol, Süper Lig'deki Voleybol takımların yanı sıra amatör sporlardan okul sporlarına yeni değişiklikle yüksek öğretim yurtlarının Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlanması ile oldukça zor görevleri üstlenecek il müdürlüğü görevine kimin geleceği merak konusu.Türkiye Spor Yazarları Derneği Afyonkarahisar [&hellip]

İlimiz sporda altın yıllarını yaşarken spor teşkilatı yeni müdürünü arıyor. TFF 1. Lig’deki Futbol, Süper Lig’deki Basketbol, Süper Lig’deki Voleybol takımların yanı sıra amatör sporlardan okul sporlarına yeni değişiklikle yüksek öğretim yurtlarının Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlanması ile oldukça zor görevleri üstlenecek il müdürlüğü görevine kimin geleceği merak konusu.
Türkiye Spor Yazarları Derneği Afyonkarahisar İl Temsilcisi Nadir Güzbey yapılacak olan atama ile ilgili değerlendirmede bulundu. Güzbey, “Siyasi iradenin bu zor ve mühim görev için yetkin kişi ataması çok önemli. Protokollerde arzı endam ve ismi önünde Müdür yazma derdinden başka hedefi ve projesi olmayan bir müdür ataması Afyon’a ve spora yapılacak en büyük kötülük olur. İlimiz sporunun gelişimi ve hedefleri için tecrübeli bir Spor insanı ve çalışkan ekibe ihtiyaç var. Oldu bitti ile parti memnuniyeti için yapılacak atama ilimiz sporuna telafisi mümkün olmayan zararlar verecektir. Afyon Spor Basını olarak her zaman olduğu gibi sporumuzun geleceği için bilgilendirme ve uyarmak olan görevimizi yapıyoruz. Gecikmeden bugünden yarına doğru atamayı hızla yapınız” dedi.

Bakmadan Geçme