• Haberler
  • Genel
  • 'Yetki' tartışmasına mahkeme yolu – Kocatepe Gazetesi

'Yetki' tartışmasına mahkeme yolu – Kocatepe Gazetesi

Karaman İş Merkezi’nde, İş Merkezi’nin mevcut yönetimi ile Afyonkarahisar Belediyesi arasında yaşanan yetki tartışmasında, hafta sonu yapılan yönetim kurulu seçimlerinde de bir sonuç alınamadı. Yönetimin belirlenmesi için mahkemeye müracaat edilmesi bekleniyor Karaman İş Merkezi Yöneticisi Mevlüt Akkuş ile Afyonkarahisar Belediyesi arasındaki yetki tartışması haftasonu yapılan seçimde de neticelenmedi. Haftasonu Karaman İş Merkezi’nde yapılan yönetim kurulu [&hellip]

“Yetki” tartışmasına mahkeme yolu

Karaman İş Merkezi’nde, İş Merkezi’nin mevcut yönetimi ile Afyonkarahisar Belediyesi arasında yaşanan yetki tartışmasında, hafta sonu yapılan yönetim kurulu seçimlerinde de bir sonuç alınamadı. Yönetimin belirlenmesi için mahkemeye müracaat edilmesi bekleniyor

Karaman İş Merkezi Yöneticisi Mevlüt Akkuş ile Afyonkarahisar Belediyesi arasındaki yetki tartışması haftasonu yapılan seçimde de neticelenmedi. Haftasonu Karaman İş Merkezi’nde yapılan yönetim kurulu seçiminde iki liste yarıştı. Birinci liste Afyonkarahisar Belediyesi’nin önerdiği Celal Uyar, Ümmet Aksu ve Selçuk Altuntuğ’dan oluşurken ikinci liste Mevlüt Akkuş, Ali Öztan ve Yunus Toprakkolu’ndan meydana geldi.
Seçimde birinci listeye 82 bağımsız bölüm adına o bölümleri temsilen Belediye, İl Özel İdare ve Milli Eğitim temsilcileri tarafından oy verildi. İkinci listedeki adaylar ise otoparkın temsil edilmediğini öne sürerek seçimlere itiraz etti.
Uzun tartışmalar sonucunda bir karara varılamayan toplantının önümüzdeki günlerde Sulh Hukuk Mahkemesi’ne taşınması bekleni-yor. Mahkemenin mevcut yönetimin görevine devam etmesi ya da yeni bir yönetim atanması için karar verebileceği belirtiliyor. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme