Yetenekler aranıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’a yeni bir futbol okulu açılıyor. Antalyaspor Futbol Okulu adı altında başlayacak futbol çalışmaları sonunda yetenekli gençler, direkt olarak Antalyaspor’un alt yapısına girme fırsatı yakalayacak Afyonkarahisarlı gençlerin kendilerini gösterebilecekleri, yeteneklerini sergileyebilecekleri yeni bir futbol okulu açılıyor. Antalyaspor Futbol Okulu adı altında başlayacak çalışmalar sonunda gençler direkt olarak Antalyaspor’un alt yapısına girme fırsatı bulacaklar. Spor Toto [&hellip]

Yetenekler aranıyor

Afyonkarahisar’a yeni bir futbol okulu açılıyor. Antalyaspor Futbol Okulu adı altında başlayacak futbol çalışmaları sonunda yetenekli gençler, direkt olarak Antalyaspor’un alt yapısına girme fırsatı yakalayacak

Afyonkarahisarlı gençlerin kendilerini gösterebilecekleri, yeteneklerini sergileyebilecekleri yeni bir futbol okulu açılıyor. Antalyaspor Futbol Okulu adı altında başlayacak çalışmalar sonunda gençler direkt olarak Antalyaspor’un alt yapısına girme fırsatı bulacaklar. Spor Toto Süper Lig’in başarılı ekiplerinden Antalyaspor’un alt yapısında yetişip, kendilerini vitrine çıkarmak isteyen gençler Antalyaspor Futbol Okulu’nda iyi bir eğitim alacaklar. Eğitimleri Afyonkarahisarlı antrenörler; Turan Saltık, Mustafa Başaran, İsmail Aladaş, Tonguç Gedik, Kaleci Antrenörleri; Fevzi Gürbüz, Muammer Kiraz verecek.
Gençler için bulunmaz bir fırsat
Afyonkarahisar’da yakın zamanda başlayacak Antalyaspor Futbol Okulu Sorumlusu Turan Saltık, futbolcu gençlerin kendilerini gösterebilecekleri, yeteneklerini sergileyebilecekleri bir imkan yaratmak istediklerini söyledi. Turan Saltık, bu anlamda da Antalyaspor Alt yapı Koordinatörleriyle görüşmeler yaptıklarını belirterek, futbol okulu çalışmalarına başladıklarını ifade etti. Saltık futbol okulu hakkındaki açıklamalarına şöyle devam etti: “Yapmış olduğumuz görüşmelerde Antalyaspor yönetiminin ve alt yapı koordinatörü Saadi Hoca’nın bu projeye çok sıcak baktıklarını ve kesinlikle bizim okulumuzda futbol eğitimi alan ve kendini geliştiren futbolcularımızın istisnasız Antalyaspor’un alt yapı çalışmalarına ve kamplarına katılacaklarının güvencesini verdiler. 2 ay kadar önce de Afyonkarahisarlı bir gencimizin Antalyaspor U-19 antrenmanlarına katılarak kendisini beğendirdiği ve Antalyaspor’la yeni sezon için anlaştığını biliyoruz. Antalyaspor’un U-19 takımında Afyonkarahisar’ı en güzel şekilde temsil edecek.”
Gençlere çağrıda bulundu
Gençlere ve ailelere çağrıda bulunan Turan Saltık, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “ Buradan ailelere seslenmek istiyorum. Çocuklarının iyi birer sporcu olmalarını ve futbol eğitimini iyi almalarını isteyen ailelere ve çocuklara büyük fırsat sunuluyor. Büyük bir futbolcu olma hayalini kuran gençlerimizin bu fırsatı değerlendireceğine inanıyorum. Bizim hocalarımızın tamamı da daha önce profesyonel futbol yaşantısı olmuş ve alt yapılardaki sıkıntıları çok yakından bilip gören insanlar. Bu fırsatın da ne anlam taşıdığını çok iyi biliyoruz. Bu nedenle bu işe dört elle sarılıp çocuklarımızın iyi birer futbolcu olmaları için elimizden geleni yapacağız.”
Çok deneyimli antrenörlerle çalışacağız
Antalyaspor Futbol Okulu’nda görev yapacak antrenörlerin hepsinin de deneyimli isimlerden oluştuğunun altını çizen Turan Saltık, özellikle Mustafa Başaran’ın çok değerli ve üst düzey bir performans geliştirme uzmanı olduğunu kaydetti. Saltık, “Mustafa Başaran arkadaşımız, 6 ay boyunca Amerika’da Galatasaray Teknik direktörü Fatih Terim’in Galatasaray’a kazandırmaya çalıştırdığı İtalyan asıllı Amerikan vatandaşı Scoot ve ekibinin Performans geliştirme okulunda 6 ay boyunca eğitim aldı. Şu anda tekrar ikinci bir eğitim almak üzere Amerikaya gitti. Mustafa Başaran bu anlamda bizim futbol okulumuzdaki çocukların performans gelişimine yapacağı testlerle büyük bir katkı sağlayacak. Bu nedenle bizim futbol okulumuzdaki çocuklarımız oldukça şanslı olacaklar. Çünkü bilimsel ve çağdaş antrenman metotlarıyla eğitimlerini alacaklar.” dedi.
Yaş gruplarına özel
çalışmalar yapılacak
Futbol Okulu’nda 5-7, 7-9, 9-11, 11-14 yaş grupları eğitim görecekler. Bu yal gruplarının hepsine ayrı ayrı çalışmalar yaptırılacak. Futbolcu gençlerimizin en iyi şekilde kendilerini geliştirmeleri sağlanacak.
Başvurular devam ediyor
Antalyaspor Futbol Okulu’na kayıt aptırmak isteyen gençlerin ellerini çabuk tutması gerektiğini ifade eden Futbol Okulu Sorumlusu Turan Saltık, “Futbol Okulumuzun başvuru formları, Atatürk Lisesi Yanı’ndaki Topçu Fevzi’nin büfesinden alabilirler. Futbol Okulu için iletişime geçmek isteyen gençlerimiz ve aileler, 0544 805 71 80 nolu numaradan bizlere ulaşabilirler.”

Bakmadan Geçme