• Haberler
  • Spor
  • Yetenek Taraması başlıyor – Kocatepe Gazetesi

Yetenek Taraması başlıyor – Kocatepe Gazetesi

9 Mayıs 2018 tarihinde Afyonkarahisar genelinde 3. sınıfta okuyan öğrencilere yönelik yapılacak olan yetenek taraması projesi ile ilgili olarak uygulama ekibi ve okul idareci ile ilgili toplantı yapıldı.ÖĞRETMENLEREĞİTİMDEN GEÇTİBeden Eğitimi Öğretmenleri ve Antrenörlerden oluşan uygulama ekibine Proje Koordinatörü Muhammed Doğan tarafından proje ile ilgili bilgi verildi. Akabinde kapalı tenis kortu tesislerinde yetenek taraması ile ilgili [&hellip]

9 Mayıs 2018 tarihinde Afyonkarahisar genelinde 3. sınıfta okuyan öğrencilere yönelik yapılacak olan yetenek taraması projesi ile ilgili olarak uygulama ekibi ve okul idareci ile ilgili toplantı yapıldı.
ÖĞRETMENLER
EĞİTİMDEN GEÇTİ
Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Antrenörlerden oluşan uygulama ekibine Proje Koordinatörü Muhammed Doğan tarafından proje ile ilgili bilgi verildi. Akabinde kapalı tenis kortu tesislerinde yetenek taraması ile ilgili test istasyonu kurularak uygulamalı olarak istasyonda yapılacaklar konusunda eğitim verildi.  
Ayrıca Rehberlik Araştırma Merkezi toplantı salonunda yapılan toplantı ile bilgilendirme yapıldı. Toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Beber, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail Barın, Okul Sporları İl Temsilcisi Muhammed Doğan ile Okul idarecileri bir araya geldi. Toplantıda 9 Mayıs’ta başlayacak olan yetenek taramasına katılacak olan öğrencilerin geçeceği testler ve uygulanacak süreç hakkında ayrıntılı bir bilgilendirme yapıldı.

Bakmadan Geçme