Yetenek 'Siz'siniz'in ön – Kocatepe Gazetesi

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının Afyonkarahisar etabının ön elemeleri Çakmak Marble Otelde düzenlendi Yarışmaya katılmak isteyen çok sayıda kişi yeteneklerini sergilemek için çaba gösterdi Yarışma seçimleri 4-5- 6 Aralık tarihlerinde ANS kampusü Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Sesi veya yetenekleri ile tanınmak isteyen çok sayıda vatandaş Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının ön eleme turuna yoğun ilgi gösterdi.Gençlerin yoğun [&hellip]

Yetenek “Siz”siniz’in ön

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının Afyonkarahisar etabının ön elemeleri Çakmak Marble Otelde düzenlendi

Yarışmaya katılmak isteyen çok sayıda kişi yeteneklerini sergilemek için çaba gösterdi Yarışma seçimleri 4-5- 6 Aralık tarihlerinde ANS kampusü Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Sesi veya yetenekleri ile tanınmak isteyen çok sayıda vatandaş Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının ön eleme turuna yoğun ilgi gösterdi.
Gençlerin yoğun ilgi gösterdikleri gözlenen yarışmanın ön eleme turunda kimi katılımcılar sesleri ile kimileri ise taklit yetenekleri ile seçilmek için uğraştılar. Yarışmanın jüri üyeleri Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın’ın Türkiye’nin yeteneklerini aramak üzere yine bu yıl birçok şehri gezeceği öğrenildi. Yarışmanın Afyonkarahisar etabı bu yılda Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin (AKÜ) ev sahipliğinde 4-5- 6 Aralık tarihlerinde ANS kampusü Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirileceği kaydedildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme