Yetenek sınavları için kurs düzenlenecek

AKÜ Devlet Konservatuvarı Özel Yetenek Sınavları “Hazırlık Kursları’nın kayıt tarihleri belirlendi Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı tarafından 3-5 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılacak olan 'Özel Yetenek Sınavları' için 25-29 Ağustos 2014 tarihleri arasında kurs düzenleneceği ve kurs kayıtlarının 05-25 Ağustos 2014 tarihleri arasında yapılabileceği bildirildi.BAŞVURULARDA ARTIŞ VARDevlet Konservatuvarı'ndan yapılan yazılı açıklamada yetenek sınavlarının 3-5 [&hellip]

Yetenek sınavları için kurs düzenlenecek

AKÜ Devlet Konservatuvarı Özel Yetenek Sınavları “Hazırlık Kursları’nın kayıt tarihleri belirlendi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Devlet Konservatuvarı tarafından 3-5 Eylül 2014 tarihleri arasında yapılacak olan “Özel Yetenek Sınavları” için 25-29 Ağustos 2014 tarihleri arasında kurs düzenleneceği ve kurs kayıtlarının 05-25 Ağustos 2014 tarihleri arasında yapılabileceği bildirildi.
BAŞVURULARDA
ARTIŞ VAR
Devlet Konservatuvarı’ndan yapılan yazılı açıklamada yetenek sınavlarının 3-5 Eylül tarihleri arasında yapılacağı belirtilerek son yıllarda sınavlara yapılan başvurularda gözle görülür bir artış gözlendiği ifade edildi. Açıklamada konservatuvar özel yetenek sınavlarına olan başvuru yoğunluğunun ardında AKÜ Devlet Konservatuvarı’nın yeni binasında sunulan fiziki imkânların yeterliliği yanında alanlarında uzman, nitelikli eğitimci ve sanatçı kadrosunun bulunması, ulusal ve uluslararası etkinliklerinin artışı ve Türkiye’nin en büyük müzik müzesine sahip olunmasının rol oynadığı ifade edildi.
5 GÜN 20 SAAT EĞİTİM VERİLECEK
Özel yetenek sınavları hazırlık kurslarının öğrencilerin tercih ettikleri sanat dalına göre tecrübeli eğitimciler tarafından verileceğinin ifade edildiği açıklamada şu bilgilere yer verildi:
“Kurslar, AKÜ Devlet Konservatuvarı binasında “Konservatuvara (özel yetenek giriş sınavlarına) Hazırlık” adıyla yapılacaktır. Kursiyerler konservatuvara hazırlık kurslarını isteğe bağlı olarak bir-iki veya sınıf-toplu derslerden oluşan guruplar şeklinde seçebileceklerdir. Kurslar için ön kayıtlar, 05-25 Ağustos 2014 tarihleri arasında alınacak; kurslar ise 25-29 Ağustos tarihleri arasında verilecektir. Kurslar hafta içi 13.00-17.00 saatleri arasında yapılacaktır. Ön kayıt için adayların nüfus cüzdanı fotokopisi ve bir adet vesikalık fotoğrafla başvurması gerekmektedir. Adaylar kayıtlarını AKÜ Ahmet Necdet Sezer Kampüsü Devlet Konservatuvarı binasından gerçekleştirebilecektir. Başvuru formları konservatuvar sekreterliği ya da AKÜ Devlet Konservatuvarı web sitesinden temin edilebilir. Doldurulan formların konservatuvar öğrenci işlerine teslim edilmesi gerekmektedir. 5 gün 20 saat sürecek olan kurs programı için adayların verilecek hesaba 200 TL yatırması gerekmektedir.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme