Yetenek Sınavları Ağustos'ta – Kocatepe Gazetesi

AKÜ Devlet Konservatuvarı dört bölümde yedi anasanat dalına toplamda 90  öğrenci alacak. 1-10 Ağustos 2018 tarihleri arasında başvuruların alınacağı yetenek sınavları için Hazırlık Kursları konservatuvarın deneyimli eğitimcileri tarafından verilecek.Konservatuvar Müdür Yardımcısı Fakı Can Yürük, 'Konservatuvarımız son yıllarda büyük bir ilgi görüyor. Her geçen yıl yetenek sınavına başvuran aday sayısı artıyor. Bu bizi mutlu etmekle birlikte [&hellip]

AKÜ Devlet Konservatuvarı dört bölümde yedi anasanat dalına toplamda 90  öğrenci alacak. 1-10 Ağustos 2018 tarihleri arasında başvuruların alınacağı yetenek sınavları için Hazırlık Kursları konservatuvarın deneyimli eğitimcileri tarafından verilecek.
Konservatuvar Müdür Yardımcısı Fakı Can Yürük, “Konservatuvarımız son yıllarda büyük bir ilgi görüyor. Her geçen yıl yetenek sınavına başvuran aday sayısı artıyor. Bu bizi mutlu etmekle birlikte büyük bir sorumlulukta veriyor. Sayın rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Solak ve çalışma arkadaşlarının desteği ile konservatuvar eğitimi için ideal bir binaya araç gereçlere sahibiz. Eğitimci kadromuz ise ülke genelinde saygı görüyor. Nitelikli eğitim öğretim faaliyetleri yanında sayısız bilimsel ve sanatsal etkinlikler düzenliyoruz. Ümit ederim bu başarılı çizgimiz sürekli devam eder.Adaylar; konservatuvar yetenek sınavları, hazırlık kursları hakkındaki detaylı bilgilere www. konservatuvar.aku.edu.tr adresinden ulaşabilecekler” dedi.

Bakmadan Geçme