• Haberler
  • Genel
  • Yeşilhisarlılar Derneği’nden nezaket ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Yeşilhisarlılar Derneği’nden nezaket ziyareti – Kocatepe Gazetesi

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Yeşilhisarlılar Derneği başkan ve üyelerini makamında kabul etti Fransa’da yaşayan Hocalar İlçesi’ne bağlı Yeşilhisarlıların kurduğu Yeşilhisarlılar Derneği, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a nezaket ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Mustafa Tanrıkulu başkanlığında gerçekleşen ziyarete, yönetim kurulu üyeleride katıldı.“TÜRK ÖRF VE ADETLERİNİ TANITIYORUZ”Dernek hakkında Başkan Çoban’a bilgi veren Dernek Başkanı Mustafa Tanrıkulu, Fransa’da yaşayan Yeşilhisarlıların [&hellip]

Yeşilhisarlılar Derneği'nden nezaket ziyareti

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Yeşilhisarlılar Derneği başkan ve üyelerini makamında kabul etti

Fransa’da yaşayan Hocalar İlçesi’ne bağlı Yeşilhisarlıların kurduğu Yeşilhisarlılar Derneği, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a nezaket ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Mustafa Tanrıkulu başkanlığında gerçekleşen ziyarete, yönetim kurulu üyeleride katıldı.
“TÜRK ÖRF VE
ADETLERİNİ TANITIYORUZ”
Dernek hakkında Başkan Çoban’a bilgi veren Dernek Başkanı Mustafa Tanrıkulu, Fransa’da yaşayan Yeşilhisarlıların bu dernek çatısı altında bir araya geldiğini belirterek, hem kendi aralarında dayanışma sağladıklarını hem de Türk örf ve adetlerini tanıttıklarını söyledi.
Ziyaretleri nedeniyle Dernek Başkanı Mustafa Tanrıkulu ve yönetimine teşekkür eden Başkan Burhanettin Çoban ise dernek çalışmalarında başarılar diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme