• Haberler
  • Genel
  • Yeşilay’dan tebrik ve sitem – Kocatepe Gazetesi

Yeşilay’dan tebrik ve sitem – Kocatepe Gazetesi

Uzun yıllar sigara ve alkole karşı mücadelede öncü olan Ahmet Yeşilay, Ramazan Bayramı’nı kutlarken sitem de etti Afyonkarahisar’da madde bağımlılığıyla mücadelede önderlik eden Ahmet Yeşilay, Ramazan Bayramı kutlamasıyla sigara ve alkole karşı toplumu bir kez daha bilinçlendirdi. Yeşilay, “İçteki ve dıştakı düşmanlar, başta sigara, içki, ahlak olmak üzere hiç acımadan zalimliğine devam ediyor. Yaşım 83, [&hellip]

Yeşilay'dan tebrik ve sitem

Uzun yıllar sigara ve alkole karşı mücadelede öncü olan Ahmet Yeşilay, Ramazan Bayramı’nı kutlarken sitem de etti

Afyonkarahisar’da madde bağımlılığıyla mücadelede önderlik eden Ahmet Yeşilay, Ramazan Bayramı kutlamasıyla sigara ve alkole karşı toplumu bir kez daha bilinçlendirdi. Yeşilay, “İçteki ve dıştakı düşmanlar, başta sigara, içki, ahlak olmak üzere hiç acımadan zalimliğine devam ediyor. Yaşım 83, mücadeleme devam ediyorum. Düşmanım daha çoğaldı” dedi.
Yeşilay, kolluk kuvvetlerinin sigara ve alkole karşı yeterince mücadele etmediğini belirtti. Yeşilay, devletin ve kolluk kuvvetlerinin sigara ve alkol ile mücadele etmesi hâlinde gençlerin daha sağlıklı yetişeceğini vurguladı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme