• Haberler
  • Genel
  • Yeşilay depremzedeler için psikolojik destek hattı kurdu

Yeşilay depremzedeler için psikolojik destek hattı kurdu

Tüm Türkiye depremin yaralarını sarmak için seferber olmuşken deprem sonrası da düşünülüyor. Yeşilay, depremzedelere telefonda psikolojik danışmanlık hizmeti vermeye başladı. Uzman psikologlar deprem afetinden zarar görenlere psikolojik destek verecek. Kuruluşundan bu yana bağımlılıklara karşı etkin mücadele eden ve önleyici, koruyucu faaliyetler yürüten Yeşilay, telefonda danışmanlık hizmetini depremzedelere yöneltti. Yeşilay depremzedelere bu süreçte destek olabilmek için [&hellip]

Haber

Tüm Türkiye depremin yaralarını sarmak için seferber olmuşken deprem sonrası da düşünülüyor. Yeşilay, depremzedelere telefonda psikolojik danışmanlık hizmeti vermeye başladı. Uzman psikologlar deprem afetinden zarar görenlere psikolojik destek verecek.

Kuruluşundan bu yana bağımlılıklara karşı etkin mücadele eden ve önleyici, koruyucu faaliyetler yürüten Yeşilay, telefonda danışmanlık hizmetini depremzedelere yöneltti.

Yeşilay depremzedelere bu süreçte destek olabilmek için 444 98 01 numaralı telefondan hizmet veriyor. 258 klinik psikolog ve 125 sosyal hizmet uzmanı ihtiyaç duyanlarla yüzyüze ya da çevrimiçi görüşmeler yapıyorlar.

Bakmadan Geçme