Yeşilay Cemiyeti'nin Genel Kurulu yapılacak

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Afyonkarahisar Şubesi'nin olağan genel kurul toplantısı yapılacak   Türkiye Yeşilay Cemiyeti Afyonkarahisar Şubesi'nin birinci olağan genel kurul toplantısı Burmalı Mahallesi, İnhisar Yokuşu No:3 adresinde 16 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 14.00'de yapılacak. Çoğunluk sağlanamaması halinde ikinci toplanı aynı yer ve saatte 23 Ocak 2023 Pazartesi günü yapılacak. Türkiye Yeşilay Cemiyeti Afyonkarahisar Şubesi [&hellip]

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Afyonkarahisar Şubesi’nin olağan genel kurul toplantısı yapılacak

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Afyonkarahisar Şubesi’nin birinci olağan genel kurul toplantısı Burmalı Mahallesi, İnhisar Yokuşu No:3 adresinde 16 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 14.00’de yapılacak. Çoğunluk sağlanamaması halinde ikinci toplanı aynı yer ve saatte 23 Ocak 2023 Pazartesi günü yapılacak.
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Afyonkarahisar Şubesi genel kurul gündemi açılış ve kongre divanının oluşturulmasıyla başlayacak. Şubenin faaliyet ve denetim kurulları raporları okunduktan sonra başkan, yönetim kurulu, denetim kurulu ve genel merkez delegesi için asil ve yedek üyeleri içeren liste teklifleri alınacak. Şube yönetim kurulu ile denetim kurulu ayrı ayrı ibraya sunulacak. Başkan, yönetim kurulu, denetim kurulu ve genel merkez delegesi için asil ve yedek üyeleri içeren listelerin oylanması sonrası dilek ve temenniler bölümü ile toplantı sona erecek.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme