Yeşilay: 20 bin kişilik istihdam hedefleniyor

OSB'de Noter huzurunda BOTAŞ Nehir Tekstil’e tahsis edilen yer için protokol imzalandı. İmza töreninde konuşan OSB Başkanı Bekir Yeşilay, sözleşmenin 20 bin kişilik istihdam hedefiyle imzalandığını kaydetti   Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yapılan genişleme çalışmaları kapsamında ilk yer tahsisi BOTAŞ Nehir Tekstil’e gerçekleştirildi. PROTOKOL NOTER HUZURUNDA İMZA TÖRENİYLE TAMAMLANDI 8 Temmuz 2021 Perşembe günü [&hellip]

OSB’de Noter huzurunda BOTAŞ Nehir Tekstil’e tahsis edilen yer için protokol imzalandı. İmza töreninde konuşan OSB Başkanı Bekir Yeşilay, sözleşmenin 20 bin kişilik istihdam hedefiyle imzalandığını kaydetti

Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yapılan genişleme çalışmaları kapsamında ilk yer tahsisi BOTAŞ Nehir Tekstil’e gerçekleştirildi.
PROTOKOL NOTER HUZURUNDA İMZA TÖRENİYLE TAMAMLANDI
8 Temmuz 2021 Perşembe günü Vali Gökmen Çiçek’in makamında, BOTAŞ Nehir Boy Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Kılavuz ve Afyonkarahisar OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay arasında imzalanan protokolün devamında dün, Noter huzurunda imza töreni yapıldı. Törene; Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Belediye Başkan Yardımcısı Benol Kaplan, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, OSB Yönetim Kurulu Başkanvekili İrfan Mutluer, OSB Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu, BOTAŞ Nehir Boya Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Kılavuz, BOTAŞ Nehir Boya Tekstil Personelleri Cesur Danacı, Sabri Kosova katıldı.
SÖZLEŞME 20 BİN İSTİHDAM HEDEFİYLE İMZALANDI
Afyonkarahisar’ın üreten gücü olduklarını belirten Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, 20 bin kişilik istihdam hedefi doğrultusunda imzalanan sözleşmenin hayırlı olmasını diledi. Yeşilay, kamulaştırma çalışmalarına verdiği desteklerden dolayı, Vali Gökmen Çiçek’e, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e ve Belediye personeline teşekkür etti.
30 MİLYON EUROLUK
YATIRIM PLANLANIYOR
BOTAŞ Nehir Boya Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Kılavuz törende yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “BOTAŞ Nehir Boya Tekstil olarak, Afyonkarahisar OSB’de 300 kişiye istihdam sağladık. Tekstil sanayisinin hammaddesi olan iplik sektöründe faaliyet gösteren tesislerimiz vardır. Afyonkarahisar OSB’de 30 milyon euroluk yatırım yapacağız. Bu vesile ile Afyonkarahisar OSB yönetimi ve çalışanlarına bizlere verdikleri destek nedeniyle teşekkür etmeyi borç biliyorum.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi

ZEYBEK: OSB’NİN GENİŞLEMESİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ise, “Afyonkarahisar Organize Sanayi Bölgemizde yapılan genişleme çalışmaları neticesinde ilk yer tahsisini BOTAŞ Nehir Tekstil’le gerçekleştirdik. Afyonkarahisar Belediyesi olarak OSB’nin genişlemesi için elimizden geleni yapıyoruz. Yeter ki istihdam olsun. Afyon OSB’de gerçekleşen imza töreni BOTAŞ Nehir Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Kılavuz ve Afyon OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay arasında imzalandı. Tahsis sözleşmesi hayırlı olsun. İnşallah bu sözleşme ile birlikte 300 kişi daha istihdam edilecek.” ifadelerini kullandı.

“İMKANLARI SEFERBER
ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Önceki gün Valilik makamında gerçekleştirilen protokol töreninde konuşan Vali Gökmen Çiçek, tekstil alanında isim yapmış böylesine önemli bir firmanın yatırımından dolayı son derece memnun olduğunu belirterek, “Çok önemli bir yatırımı daha el birliğiyle şehrimize kazandırdık. Daha çok iş, daha çok aş olmak, istihdamı artırmak ve şehrimizin sanayide, ekonomide en iyi noktaya gelmesi için elimizden geleni yapmaya, imkânları seferber etmeye devam edeceğiz. Yeni yatırım şehrimize, OSB’mize hayırlı olsun.” dedi.

Bakmadan Geçme