Yeşil Gecek'te Hıdırellez başka güzel

Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiloğlu, 6 Mayıs Hıdırellez Günü nedeniyle Afyonluların Gecek Termal piknik alanını yoğun olarak tercih ettiğini söyledi.GECEK'TE 8 YILDA 10 BİN FİDAN DİKİLDİGecek Termal piknik alanını tercih eden Afyonlu yoğunluğunun kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Çiloğlu 'Gecek Termal A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı olarak ağacı ve yeşili seven bir insanım. Bundan [&hellip]

Gecek Termal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çiloğlu, 6 Mayıs Hıdırellez Günü nedeniyle Afyonluların Gecek Termal piknik alanını yoğun olarak tercih ettiğini söyledi.
GECEK’TE 8 YILDA 10 BİN FİDAN DİKİLDİ
Gecek Termal piknik alanını tercih eden Afyonlu yoğunluğunun kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Çiloğlu; “Gecek Termal A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı olarak ağacı ve yeşili seven bir insanım. Bundan dolayı ömrümüzün yettiğince ağaçlandırma çalışmalarını aralıksız sürdürme niyetindeyiz. Değerli Orman ve Su İşleri Bakanımız bize el verdi. Bu sayede 8 yılda 10 bin ağaç vermesiyle 250 bin metrekare Gecek Termal de yeşil alan tesis edildi. İnşallah Afyon’da yaşayan, uzaklardan İstanbul, Eskişehir vb yerlerden gelen misafirlerimiz sadece piknik alanımızı değil 50 adet villamızdan da istifade ediyor. Villaların 40 tanesi devre mülk olarak işletmekteyiz. On adet villa da apart otel olarak işletiyoruz” dedi.
DOLULUK EKİBİN BAŞARISI
“Şu anda Gecek Termal villamız tam dolu şekilde çalışıyor” diyen Ali Çiloğlu, tam kapasite doluluk oranını başta İşletme Müdürü Habib Öztoprak olmak üzere Gecek Termal çalışanlarının çabası ile gerçekleştiğini söyledi. Çiloğlu şöyle konuştu: “Tüm termal çalışanlarımıza bu vesile ile çabaları nedeniyle teşekkür ediyorum. Ayrıca bizlere teşekkürlerini çeşitli şekillerde ileten, mesaj gönderen misafirlerimize de teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek yıllarda Gecek Termal A.Ş. daha iyi yerlere gelecek.”
“GECEK
CENNETTEN BİR KÖŞE”
Aslen Afyonlu olan Bursa’da yaşayan Mehmet Aytulun, iş gereği 1962 yılında memleketinden ayrıldığını fırsat buldukça Afyon’a geldiğini söyledi. Afyon’a geldiğinde Gecek Termal’de konakladığını belirten Aytulun; “Afyon çok güzel bir yer. Hele hele Gecek Termal gibi böyle güzel bir cennet bulunamaz. Memleketimizi ve Gecek’i özlüyoruz. Sağ olsunlar işletme müdürü ve yönetim burayı cennetten bir köşe yaptılar. Çocukluğumda biz Gecek’e piknik yapmaya gelirdik. O zamanlar ile şimdiki Gecek’in hali mukayese edilemeyecek kadar güzel bir değişim geçirdi” diye konuştu. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme