Yeşil bina projesi için sözleşme imzalandı

İmza töreninde ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol ve ZEKA Proje Yönetim Birimi Başkanı Erce Şengül hazır bulundu. Gelişen KOBİ Mali Destek Programı (GEKOP) ile Çevre ve Enerji Altyapı Mali Destek Programı (ÇEDEP) kapsamında destek almaya hak kazanan proje sahipleri ile sözleşmeler imzalanmaya başladı.31 Mayıs 2018 tarihinde ilan edilen Gelişen KOBİ Mali Destek Programı ile Çevre [&hellip]

İmza töreninde ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol ve ZEKA Proje Yönetim Birimi Başkanı Erce Şengül hazır bulundu. Gelişen KOBİ Mali Destek Programı (GEKOP) ile Çevre ve Enerji Altyapı Mali Destek Programı (ÇEDEP) kapsamında destek almaya hak kazanan proje sahipleri ile sözleşmeler imzalanmaya başladı.
31 Mayıs 2018 tarihinde ilan edilen Gelişen KOBİ Mali Destek Programı ile Çevre ve Enerji Altyapı Mali Destek Programı proje değerlendirme sonuçları geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Değerlendirmeler sonucunda Afyonkarahisar’dan 10, Kütahya’dan 8, Manisa’dan 22 ve Uşak’tan 10 olmak üzere toplam 50 proje desteklenmeye hak kazandı.
Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmeye hak kazanan 50 projeye 30 milyon TL hibe desteği sağlanarak, proje sahiplerinin eş finansmanı ile birlikte bölgeye yaklaşık 74 milyon TL tutarında kaynak aktarılacak.  
Sözleşme imzalamalarına Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası’nın Çevre ve Enerji Altyapı Mali Destek Programı’na sunduğu “ATSO Yeşil Etikete Kavuşuyor” adlı proje ile başlandı.

Bakmadan Geçme