• Haberler
  • Genel
  • “Yeryüzünde gördüğünüz her şey kadının eseridir”

“Yeryüzünde gördüğünüz her şey kadının eseridir”

İYİ PArti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Okşan Ulusoy Efe seçim çalışmalarını sürdürüyor. Türk Anneler Derneği’ni  ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ni ziyaret eden İYİ Parti Milletvekili adayı Okşan Ulusoy Efe “Bizleri güler yüz ve samimiyetle misafir eden Türk Anneler Derneği ziyaretimizde birbirinden maharetli annelerimizin el emeği göz nuruyla ürettikleri eserleri görmek bizleri çok mutlu etti, gurur duyduk. [&hellip]

İYİ PArti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Okşan Ulusoy Efe seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Türk Anneler Derneği’ni  ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ni ziyaret eden İYİ Parti Milletvekili adayı Okşan Ulusoy Efe “Bizleri güler yüz ve samimiyetle misafir eden Türk Anneler Derneği ziyaretimizde birbirinden maharetli annelerimizin el emeği göz nuruyla ürettikleri eserleri görmek bizleri çok mutlu etti, gurur duyduk. Temel amaçlarının kadının maddi ve manevi yönden kalkındırılması ve aydınlatılması suretiyle, çocuğunu topluma yararlı ve mutlu birer vatandaş olarak yetiştirmesini sağlamak olduğunu ifade eden Türk Anneler Derneği mensubu annelerimizi canı gönülden tebrik ediyor, annelerimizin ve beraberinde tüm kadınların güvencesi, gençlerimizin umudu, çocuklarımızın geleceği olmak için verdiğimiz sözü biz İYİ’ler olarak yeniden hatırlatıyoruz. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ziyaretimizde, aydınlık nesiller için gönül vermiş özverili kadınlarımız ile buluştuk. Atatürk ilke ve devrimlerine bağlılık, demokrasi kültürü ve laiklik, hukukun üstünlüğü, dürüstlük, güvenirlilik çevre bilinci, emeğe saygı değerlerine sahip çıkan beraberinde sorunun değil çözümün parçası olabilmek için mücadele veren herkese minnettarız” dedi.

Mesleki ve dayanışma dernekleri arasında faaliyet gösteren, vicdan temelli sorumluluk duygusunu şiar bilerek, hakkaniyet ile kutsal vazifelerinin bilincinde olan Türkiye Muhtarlar Derneği’ni de ziyaret ettiklerini belirten Efe, “Sandıklı İlçemizde, Sandıklı seralarında çalışan, hayattaki dik duruşlarını her zaman takdir ettiğimiz, hakkı ödenmeyecek fedakarlıkları göstererek ailesine, vatanına milletine hatta dünyaya değer katan emekçi özverili kadınlarımızla birlikteydik. Bizleri sımsıcak karşıladılar, her birinin gönüllerine sağlık, ellerine sağlık iyi ki varsınız.. Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi: “Yeryüzünde gördüğünüz her şey kadının eseridir. Ve bu gerçek her daim var olacaktır. Bunun bilincindeyiz, sorumluluğunu taşıyoruz” dedi.

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Bakmadan Geçme