Yerli otomobilde Afyon'un talebi iletilecek

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, haftalık basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Yerli ve milli otomobil için düğmeye basıldığını aktaran Yurdunuseven, 'Yerli otomobil imalatı ile ilgili Cumhurbaşkanımızın katılımı ile bir araya geldi. Yerli otomobil konsorsiyumu oluşturuldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda hibrit ve elektrikli otomobil üretimi gerçekleştirilecek' dedi.KONUM VE ULAŞIMBAKIMINDAN ÖNEMLİ BİR İLBir basın mensubunun 'Yerli otomobilin [&hellip]

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, haftalık basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Yerli ve milli otomobil için düğmeye basıldığını aktaran Yurdunuseven, “Yerli otomobil imalatı ile ilgili Cumhurbaşkanımızın katılımı ile bir araya geldi. Yerli otomobil konsorsiyumu oluşturuldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda hibrit ve elektrikli otomobil üretimi gerçekleştirilecek” dedi.
KONUM VE ULAŞIM
BAKIMINDAN ÖNEMLİ BİR İL
Bir basın mensubunun “Yerli otomobilin Afyonkarahisar’da üretilmesi mümkün mü” sorusuna yanıt veren Yurdunuseven, “Bu konuyu Afyonkarahisar’ın 4 yol ağzı olması bakımından konuşmuştuk. Yatırım yeri henüz belli olmadı ama konsorsiyumun yapacağı bir şey olduğu için Afyonkarahisar’ı teklif ettirelim biz. Konum ve ulaşım bakımından en önemli yerlerden birisi Afyonkarahisar’dır” diye konuştu.
TEK MİLLET, TEK VATAN, TEK BAYRAK, TEK DEVLET
2019’daki seçimlerde AK Parti olarak Afyonkarahisar ve Türkiye’de bir zafer daha kazanacaklarını söyleyen Yurdunuseven, “Biz önümüze çıkan tüm engellere rağmen, yolumuza devam ediyoruz. Zafere ulaşacağız, zafere ulaşırken de Kemal Kılıçdaroğlu’na öğretmeye çalıştığımız bir Rabiamız var. Buradan Rabia’yı tekrarlamak istiyorum. Tek millet, tek vatan, tek bayrak, tek devlet. Bu Rabia’yı da sık sık hatırlatarak gençlerimizin kafalarına nakşetmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
UCUZ ET KESİMİ DE BAŞLAYABİLİR
Yurdunuseven, bir basın mensubunun “Ucuz et politikasına kasaplardan tepki geldi” şeklindeki hatırlatma yapmasının ardından “Çoğunluğa bakmak lazım. Vatandaşımızın menfaatinedir ucuz et. Kasaplar da ucuz etin piyasaya girmesiyle ucuz kesim yapacaklardır. Piyasa şartları kendini belirleyecektir. Etin merkezi burası ama büyükşehire gittiğiniz zaman 50-60 liraya et alınıyor” dedi. >> Murat ARISOY’un  Haberi

MERDİVEN ALTI DERSHANELER
BİTECEK
AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, ortaöğretime geçişte yeni bir sistemin uygulanacağını söyledi. Yurdunuseven, yeni düzenleme için “Merdiven altı dershaneciliği bitirecek bir sistem” yorumunu yaptı.

Bakmadan Geçme