Yerinde incelediler – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar AFAD İl Müdürü Mehmet Buldan, Karayolları 31. Şube Şefi Yalçın Özgür ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Genel Meclisi (İGM) Grup Başkan Vekili Haydar Serdaroğlu bölgede incelemede bulunarak vatandaşları dinlediler.Aşırı yağışlardan dolayı meydana gelen sel felaketinin can kaybına yol açmamasının sevindirici olduğunu ifade eden İGM MHP Grup Başkan Vekili Haydar Serdaroğlu, “Olayı duyar duymaz [&hellip]

Afyonkarahisar AFAD İl Müdürü Mehmet Buldan, Karayolları 31. Şube Şefi Yalçın Özgür ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Genel Meclisi (İGM) Grup Başkan Vekili Haydar Serdaroğlu bölgede incelemede bulunarak vatandaşları dinlediler.
Aşırı yağışlardan dolayı meydana gelen sel felaketinin can kaybına yol açmamasının sevindirici olduğunu ifade eden İGM MHP Grup Başkan Vekili Haydar Serdaroğlu, “Olayı duyar duymaz Işıklar beldemize geldim. İlgili kurum müdürlerimiz tarafından gerekli çalışmalar ve tedbirler hemen alınmış. Işıklar Belediye Başkanımız Erol Özağıl’dan da durumla ilgili bilgiler alarak vatandaşlarımızı dinledik. Işıklar Belediyesi, AFAD ekipleri ve İl Özel İdaresi’nin de destekleriyle birlikte hem su pompaları hem de vidanjörlerle bir çok noktada sıkıntılar giderildi. İnşallah buna benzer başka sıkıntılar bir daha yaşanmaz. Tüm belde halkına geçmiş olsun diliyorum. Dere yataklarının ıslahının bir an önce yapılarak bir daha böyle olaylara halkımızın maruz kalmamasını dilerim.” dedi.

Bakmadan Geçme