YERİN KULAĞI : OKEY

Daha önce şansını birkaç partide denemiş olan ve bir ilçemizde avukatlık yapmakta olan zat-ı muhterem son günlerde İyi Parti'ye iyiden iyiye yaklaşmaya başladı. İyi Parti ve kendisinin reklamlarına başlayan bu varlıklı avukat, partinin hizmetine de bir minibüs tahsis etmiş. Parti yönetimi gideceği yerlere bu minibüsle topluca intikal eder olmuşlar artık. İyi Parti'den adaylık için hazırlık [&hellip]

Daha önce şansını birkaç partide denemiş olan ve bir ilçemizde avukatlık yapmakta olan zat-ı muhterem son günlerde İyi Parti’ye iyiden iyiye yaklaşmaya başladı. İyi Parti ve kendisinin reklamlarına başlayan bu varlıklı avukat, partinin hizmetine de bir minibüs tahsis etmiş. Parti yönetimi gideceği yerlere bu minibüsle topluca intikal eder olmuşlar artık. İyi Parti’den adaylık için hazırlık yapan avukatın kardeşi ve zamanında Afyonspor’da kardeşiyle birlikte görev yapıp, kulübü batıran ekipteki sanayici bir mükellefi de partiye kayıt yaptırmışlar. Kendilerine göre ekip topluyorlarmış.
İyi Parti’nin il başkanı ile bazı yöneticilerin “okey”ini alan avukat ile ekibinin partinin Ankara yönetimi ile Afyon’daki söz sahiplerinden “okey” alıp alamayacağı merakla bekleniyor.

Bakmadan Geçme