Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YERİN KULAĞI : VİRÜS CAN ALIYOR, AMAN DİKKAT!

YERİN KULAĞI : VİRÜS CAN  ALIYOR, AMAN DİKKAT!

Bu köşeden şehrimizdeki koronavirüs vakaları ile ilgili bilgilendirmede bulunmuştuk. Hastalığın kimin kapasını çalacağı beli değil. O nedenle dikkati ve tedbiri elden bırakmamak gerekiyor.
***
Afyonkarahisar Devlet Hastanesi-‘nde görevli Çocuk Cerrahı Dr. Osman Besne ne yazık ki korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Dr. Besne-‘nin cenazesi, dün saat 12:00’de Koca-tepe Asri mezarlığında kılınarak defnedildi.
Afyonkarahi-sar’ın Sülümenli beldesi nüfusuna kayıtlı olan öğretmen İbrahim Elmas da genç yaşta korona virüs nedeniyle yaşama veda etti. İbrahim Elmas amatör telsizcilik çalışmaları ile tanınıyordu. Şeker hastalığı bulunan öğretmen Elmas bir süredir ailesi ile birlikte karantina altındaydı.
***
Afyonkarahisar Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Karakaya’nın koronavirüs tedavisi devam ederken İş-Kur il Müdürlüğü’ndeki bazı personelin evlerinde karantinaya alındıkları bildiriliyor. İş-Kur’da binasına giriş ve çıkışlarda korona virüs önlemleri daha da artırıldı.
***
Afyonkarahisar Adliyesi’nde bir asliye ceza mahkemesi çalışanının eşinde virüs çıktığı iddiası üzerine yapılan test sonucu negatif çıktı. Adliye’nin tüm birimlerinin koronavirüsten temiz olduğu öğrenildi.
Bir asliye ceza mahkeme çalışanının cezaevinde İnfaz Koruma Memuru eşinde koronavirüs tespit edildiği iddiası üzerine mahkemenin kalemi de dahil tüm çalışanlarına koronavirüs testi yapıldı. Hem mahkeme çalışanlarının hem de virüslü olduğu iddia edilen İnfaz Koruma Memurunun test sonuçları negatif çıktı. Öte yandan Afyonkarahisar Adliyesi’nin tüm birimlerinde şu ana kadar koronavirüse rastlanmadığı öğrenildi.
***
Bazı polis memurlarımızda hastalığın görüldüğünü bildirmiştik. Şükür ki polislerimizdeki sayı çok fazla değil. Ankara’ya gidip gelen 1 tek polis memuru, yakınındaki çalışma arkadaşının virüsle temasına neden olmuş. Yani sadece 2 polisimiz korona tedavisinde. Emniyet Müdürlüğümüzün “Sıfır vaka” ünvanına bu nedenle nazar değdi. Allah beterinden korusun.
***
Tüm hastalara acil şifalar diliyoruz. Resmi olmayan bu bilgileri aktırıyoruz ki, korona denilen yitip-bitesice hastalığı hafife almayın.