• Haberler
  • Gündem
  • Yerel ürünler nasıl markalaşır? – Kocatepe Gazetesi

Yerel ürünler nasıl markalaşır? – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Ticaret Borsası tarafından Marka Danışmanı ve Yazar Güven Borça'nın konuşmacı olarak katılacağı 'Yerel Ürünlerimizi Nasıl Markalaştırırız?' konulu söyleşi 13 Mayıs 2016 tarihinde saat 15'te ATB Konferans Salonu'nda düzenlenecek.ATB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler 'Pazar bilginizin, üretim yetkinliğinizin, dağıtım etkinliğinizin tam karşılığını almak, başarılarınızı uzun ömürlü ve sağlam bir marka ile perçinlemek için Borsamız tarafından [&hellip]

Afyonkarahisar Ticaret Borsası tarafından Marka Danışmanı ve Yazar Güven Borça’nın konuşmacı olarak katılacağı “Yerel Ürünlerimizi Nasıl Markalaştırırız?” konulu söyleşi 13 Mayıs 2016 tarihinde saat 15’te ATB Konferans Salonu’nda düzenlenecek.
ATB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler “Pazar bilginizin, üretim yetkinliğinizin, dağıtım etkinliğinizin tam karşılığını almak, başarılarınızı uzun ömürlü ve sağlam bir marka ile perçinlemek için; Borsamız tarafından düzenlenen Marka Danışmanı ve Yazar Güven Borça’nın konuşmacı olarak  katılacağı ‘Yerel Ürünlerimizi Nasıl Markalaştırırız?’ konulu söyleşiye tüm üyelerimiz ve iş dünyamızın temsilcileri davetlidir” dedi.  
Organizasyonla ilgili bilgi veren Mühsürler;  Konuşmacı olarak misafir edeceğimiz Sayın Güven Borça, markalaşma konusunda Türkiye’nin önde gelen isimlerinden birisidir. Bilindiği üzere Borsamızca Afyon Sucuğu ve Afyon Pastırması ürünlerimizin AB nezdinde korunmasına yönelik Coğrafi İşaretlemesi konusunda müracaatı yapılmış, müracaatımız kabul edilmiş ve şu anda incelenmesi safhasındadır. Ümit ediyoruz, en kısa zamanda bürokratik işlemler tamamlanarak Afyon Sucuğu ve Afyon Pastırmasının AB nezdinde tescili yapılacaktır” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme