• Haberler
  • Genel
  • Yerel seçimler centilmence geçti – Kocatepe Gazetesi

Yerel seçimler centilmence geçti – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’da seçimlerin centilmence geçtiğini söyledi Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın kendisini ziyareti sırasında 30 Mart yerel seçimlerini değerlendirdi. Balkanlıoğlu, “Seçim çalışmaları centilmence geçti. Bizler Valide olsak devlet memuruyuz. Tarafsız ve adil bir seçim yapılsın diye elimizden geleni yaptık. Centilmence bir yarış içerisinde Afyonkarahisar için yapılacak plan ve [&hellip]

Yerel seçimler centilmence geçti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar’da seçimlerin centilmence geçtiğini söyledi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın kendisini ziyareti sırasında 30 Mart yerel seçimlerini değerlendirdi. Balkanlıoğlu, “Seçim çalışmaları centilmence geçti. Bizler Valide olsak devlet memuruyuz. Tarafsız ve adil bir seçim yapılsın diye elimizden geleni yaptık. Centilmence bir yarış içerisinde Afyonkarahisar için yapılacak plan ve projeler ifade edildi. Belediye Başkan adayları projelerini halkımıza en iyi şekilde duyurdular. Bunların sonucunda halkımız kendi kararını verdi. Bu konuda kendisini tebrik ediyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Sonuçta Belediye Başkanımız Burhanettin Bey’in kendisine kızan ve kötü şekilde eleştiren kişilere de kin tutmaması, herkesi dostane duygularla kucaklaması ve diğer Belediye Başkanlarına örnek davranışlar sergilemesi ilimiz adına çok önemlidir. Kendisine tekrar tekrar hayırlı olmasını diliyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
5 YIL
BOYUNCA GÜZEL ESERLER YAPTI
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın kurumlarla uyum içinde çalıştığını söyleyen Balkanlıoğlu, “Değerli Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’ı tebrik ediyorum. Geçtiğimiz 5 yıl boyunca kendisi Afyonkarahisar için güzel eserler yaptı. 3 yılı aşkın süredir de beraber çalışıyoruz. Bu zaman zarfında bütün kurumlarla koordineli ve güzel bir şekilde çalışması, kendisine oy veren veya vermeyen herkese adil ve eşit davranması, Sayın Bakanımızın desteği ve kendisinin de üstün gayretleri ile şehrimizin alt ve üst yapısını Afyonkarahisar’a layık bir hale getirmesi bizleri çok mutlu ediyor. Bunların yanında Afyonkarahisar’ın modern ve daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için gerekli çalışmaları gerçekleştiren ve büyük oranda sorunların üstesinden gelerek başarılı bir çalışma sergilemesi her türlü takdirin üzerindedir. Halkımız da bunu takdir etmiş olmalı ki yeniden 5 yıllık görevi kendisine emanet etti. Tabii bu görev hem halkın, hem de Hakk’ın emanetidir. Ben bu görevi kendisinin layıkıyla yapacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.
VALİ
BALKANLIOĞLU’NA TEŞEKKÜR
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise “Geçtiğimiz 5 yılda iki tane birbirinden değerli Valilerimizle çalıştık. Sağolsunlar yaklaşık 3 yıldır da sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu ile çalışıyoruz. Bu süre zarfında hem bizim mülki idare amirimiz, hem de bir büyüğümüz olarak sürekli bize yol göstermiş, yardımcı olmuş ve yapıcı yönde bizleri yönlendirmiştir. Bizler Sayın Valimizin önderliğinde, belediyemiz, daire müdürlerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ve Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odamızla birlikte çok güzel şeyler yaptık. Uyum ve iş birliği içerisinde yaptığımız çalışmalar bundan sonrada devam edecektir. Ben Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı görevine Cuma Namazı öncesi törenle başladım. Hiçbir iş ve işlem yapmadan ve hatta koltuğuma bile oturmadan ilk ziyaretimizi Sayın Valimize gerçekleştirdik. Bu anlamda kendine göreve başladığımı arz eder, kendisinden tavsiyesinin ve emrinin olup olmadığını soracağım” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme