• Haberler
  • Genel
  • 'Yerel seçim hazırlıklarımızı sürdüreceğiz'

'Yerel seçim hazırlıklarımızı sürdüreceğiz'

SP Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, partisinin 22 yıl aradan sonra TBMM'de kurduğu grubun toplantısına katıldı. Karataş, 'TBMM temaslarımızı önümüzdeki haftalarda da sürdürerek yerel seçimlere hazırlıklarımızı devam ettireceğiz' dedi

Saadet Partisi’nin (SP) 22 yıldan sonra kurduğu TBMM grubundaki toplantıya Afyonkarahisar İl Başkanı Beytullah Karataş, il yönetimi ve kadın kollarından oluşan bir heyetle birlikte katıldı.

Grup toplantısında Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu dinleyen heyet toplantının ardından SP Milletvekillerini ziyaret etti. TBMM Grup Toplantısı ve milletvekili ziyaretleriyle ilgili açıklama yapan Karataş “Afyonkarahisar teşkilatları olarak 22 yıl aranın ardından TBMM’de grubumuzun olmasından dolayı hem heyecanlı hem de gururluyuz. Temmuz ayından bugüne Saadet Partisi Milletvekillerimiz mecliste en etkili ve yapıcı muhalefeti yapma anlamında büyük bir gayret gösteriyorlar. Biz de Afyon’dan teşkilatlarımızla birlikte TBMM ziyaretleri kapsamında Milletvekillerimize hayırlı olsun temennilerimizi ilettik. Önümüzdeki haftalarda İlçe Başkanlarımız, Kadın-Gençlik Kollarımız ve Belediye Başkan Adaylarımızla da bu ziyaretleri sürdürerek yerel seçimlere hazırlıklarımızı devam ettireceğiz.” dedi.

Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan ve Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç’ı ziyaret ederek meclis çalışmalarında başarılar dileyen Beytullah Karataş ve yönetimi meclisin ardından SP Genel Merkezine geçerek Genel Başkan Yardımcılar ile biraraya geldiler.

Bakmadan Geçme