Yerel seçim, genel seçim havasına sokuldu

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, 30 Mart’taki yerel seçimlerin genel seçim gibi gösterilmeye çalışıldığını söyledi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Türkiye'de karanlıklardan senaryo yazıp oyun oynama meraklı bir kesim olduğunu belirterek, 'Bunu sadece bize yapmıyorlar. Bütün dünya milletlerine yapıyorlar. Şu anda bu karanlık güç odaklarına direnen tek ülke Türkiye'dir. Direnen millet [&hellip]

Yerel seçim, genel seçim havasına sokuldu

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, 30 Mart’taki yerel seçimlerin genel seçim gibi gösterilmeye çalışıldığını söyledi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Türkiye’de karanlıklardan senaryo yazıp oyun oynama meraklı bir kesim olduğunu belirterek, “Bunu sadece bize yapmıyorlar. Bütün dünya milletlerine yapıyorlar. Şu anda bu karanlık güç odaklarına direnen tek ülke Türkiye’dir. Direnen millet de bu aziz Türk milletidir. 70 tane montajlı kaset çıkarsınlar. 80 tane iftira atsınlar. Oyun üstüne oyun oynasınlar. Bizim elimiz armut toplamıyor” dedi.
HÜKÜMETE GÜVENOYU NOKTASINA GELDİ
Ürün, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Kızılören ilçesinde yaptığı konuşmada 30 Mart seçimlerini mahalli idareler seçimleri havasından çıkarılarak adeta hükümete güvenoyuna dönüşen bir hal aldığını söyledi. Ürün, “30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimde belediye başkanlarımızı, il genel meclisi üyelerimizi ve muhtarlarımızı seçeceğiz. Ancak bugün gelinen noktada Türkiye siyasi konjonktürel şartlarının bir gereği olarak muhalefet liderlerinin de katkısıyla seçim yerel seçimi de aşan merkezi hükümete güvenoyuna dönüşen bir hal almıştır” diye konuştu.
OPERASYON TEŞEBBÜSLERİ VAR
Yerel seçimlerin sanki hükümete güvenoyu verilecekmiş havasına sokulmasının nedeninin Türk milletinin refah seviyesinin yükselmesinden dış güçlerin rahatsız olması olduğunu ifade eden Ürün şöyle konuştu:
“Bu seçimin genel seçim havasına sokulmasının nedeni bu topraklarda yaşayan bu aziz milletin refah seviyesinin yükselmesinden, bu aziz milletin mutluluğundan bizi sevmeyen dış güçler ve onların yereldeki işbirlikçilerinin rahatsız olmalarıdır. Bu rahatsızlıklarını sadece sözle dile getirmiyorlar. Türkiye üzerinde çok ciddi operasyon teşebbüsleri var. Sadece Türkiye’de de değil bu girişimler. Dünyada sayıları 4-5 milyon olan bir azınlık dünyada yaşayan 6,5-7 milyar insanın ürettiklerini ve bu insanların sahip oldukları tüm değerleri ellerinden almak istiyor. Kısaca 7 milyar çalışsın biz yiyelim diyorlar. Bunların dini yok. Bunların Yahudisi var, Hristiyanı var, Müslümanı var. Bunların devleti yok. Hangi devlette yaşadıklarını tam bilemiyoruz. İsrail’de yaşıyorlar, ABD’de yaşıyorlar, Avrupa ülkelerinin tamamında yaşıyorlar. Bugünlerde ise Birleşik Arap Emirlikleri’ne birazcık fazla yüklendiler. Bu adamların milliyeti yok. Bunların Türkü var, Arabı var, Rusu var, Amerikalısı var, İngilizi var. Bunlar hiçbir zaman öne çıkmıyorlar. Yani açıkta oynamıyorlar. Hep senaryoyu yazıyorlar, başkaları oynuyor. Senaryoyu yazıyorlar. Kitleler 15 tane ağacın yeri değişti diye Türkiye’yi yakıp yıkıp, Dolmabahçe’de Başbakanlık çalışma ofisine yürümeye kalkıyorlar. Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne yürümeye kalkıyorlar.”
MONTAJA GEÇİT YOK
Türkiye’nin karanlık senaryolara direnen tek ülke olduğuna dikkat çeken Ürün, “Bu arkadaşlar karanlıklardan senaryo yazıp, oyun oynamaya çok meraklılar. Hiç üzülmeyin. Sadece bize yapmıyorlar. Bütün dünya milletlerine yapıyorlar. Şu anda bu karanlık güç odaklarına direnen tek ülke Türkiye’dir. Direnen millet de bu aziz Türk milletidir” ifadelerini kullandı.
Ürün, 30 Mart seçimlerinin ardından yasaların dışına çıkan ve kanunlara aykırı hareket eden tüm bürokratlardan hesap sorulacağını belirtti.
Ürün’ün Kızılören’deki temaslarına AK Parti İlçe Başkanı İbrahim İnce, Belediye Başkanı ve Adayı Ahmet Pekşen, İl Genel Meclisi Adayı Cafer Şimşek ile partililer eşlik etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme