• Haberler
  • Genel
  • Yerel muhabirlere çağrı – Kocatepe Gazetesi

Yerel muhabirlere çağrı – Kocatepe Gazetesi

Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı, yerel muhabirlere çağrı yaptı Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinin yenilendiğini duyurdu. BYEGM İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı, yerel muhabirlere seslenerek “Yeni web sayfasında sizden gelen fotoğraflı (siyaset, şiddet, kaza ve reklam içermeyen) yerele yönelik haberler [&hellip]

Yerel muhabirlere çağrı

Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı, yerel muhabirlere çağrı yaptı

Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün internet sitesinin yenilendiğini duyurdu. BYEGM İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı, yerel muhabirlere seslenerek “Yeni web sayfasında sizden gelen fotoğraflı (siyaset, şiddet, kaza ve reklam içermeyen) yerele yönelik haberler yayımlanarak onların geniş bir kitleye ulaştırılması sağlanacaktır.
Haberlerinizin Genel Müdürlüğümüz web sayfasında yer alabilmesi için yukarıda belirtilen koşullar doğrultusunda gazetenizde yayımlanmadan bir gün önce yayın adını, ilini ve tarihini belirterek [email protected] adresine gönderebilirsiniz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme