• Haberler
  • Genel
  • 'Yerel basından öneri bekliyoruz' – Kocatepe Gazetesi

'Yerel basından öneri bekliyoruz' – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, dürüstlükten taviz vermeden çalışacaklarını söyledi. Erenoğlu, yerel basından sağlıkla ilgili görüş ve öneri beklediklerini kaydetti Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, Afyonkarahisar'a hizmetten mutluluk duyduklarını kaydetti. Erenoğlu, yerel basından da bu yönde görüş ve öneri beklediklerini kaydetti. Erenoğlu, 'Yerel basından beklentimiz eleştirilerinin sağlıkta yapamadığımız ya [&hellip]

“Yerel basından öneri bekliyoruz”

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, dürüstlükten taviz vermeden çalışacaklarını söyledi. Erenoğlu, yerel basından sağlıkla ilgili görüş ve öneri beklediklerini kaydetti

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, Afyonkarahisar’a hizmetten mutluluk duyduklarını kaydetti. Erenoğlu, yerel basından da bu yönde görüş ve öneri beklediklerini kaydetti. Erenoğlu, “Yerel basından beklentimiz; eleştirilerinin sağlıkta yapamadığımız ya da eksik yaptığımız işlerle ilgili yapılmasıdır. Bizim göremediğimiz projelerle bizleri yönlendirmeleridir” dedi.
KOMİSYON KURULDU
Erenoğlu, bir yerel gazetede yayınlanan köşe yazıları ve haberlerin gerçeği yansıtmadığını kaydederek “Devlet Hastanesi’ne temizlik personeli alımı için başvuranların işe uygun olup olmadığı, ne şekilde alınacağı hastane komisyonu tarafından sözlü olarak değerlendirilmiştir. Kurulan komisyonda Hastane Yöneticisi Dr. Hasan Arslan, Başhekim Uzm. Dr. Mehmet Duran, Hastane Müdürü Mustafa Arslan ve diğer yöneticiler yer almıştır. Komisyon gelen şahıslara yapılacak iş hakkında bilgi verir karşılıklı mütalaa sonucu hastanede çalışıp çalışamayacağına karar verir. İlgili şahsın üniversite mezunu olmasından dolayı sadece keşke bu arkadaşımızı temizlik değil de farklı bir görevde değerlendirebilseydik, şeklindeki görüş tarafımdan beyan edilmiş olup bundan daha fazla bir söylemimiz olmamıştır. Nihai karar kurulan komisyon tarafından verilmiştir. Bu durumdan başka bir anlam çıkarılması ve çarpıtılması maalesef art niyetli bir yaklaşımdır” diye konuştu.
RACON KESME SÖZ
KONUSU DEĞİL
AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek’in tavrının çok açık olduğunu anlatan Erenoğlu, “İl Başkanı Sayın Mehmet Zeybek göreve geldiğimiz ilk günden beri bizlere söylediği ‘Hastanelerimizde çalışmayan olursa isterse benim yakınım olduğunu söylesin yasa neyi emrediyorsa gerekeni yapınız. Asla bir iltimas etmeyiniz’dir. Bizler üslubu ve siyasi nezaketi bilen, tecrübeli kişileriz. İnandığımız ve savunduğumuz değerler gereği hiç kimseye karşı saygısızlık yapmayan bizler kaldı ki siyasi bir il başkanına racon kesme gibi uygunsuz ve bize yakışmayan hal ve tavırlar içine girmemiz mümkün değildir. Böyle bir durum da kimsenin haddi değildir” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme