• Haberler
  • Genel
  • Yerel bakıp küresel düşünecek – Kocatepe Gazetesi

Yerel bakıp küresel düşünecek – Kocatepe Gazetesi

Amerika Birleşik Devletleri’nde ikamet eden ve aslen Emirdağlı olan Derya Taşkın, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’na milletvekili aday adayı olmak için başvurdu. Taşkın, AK Parti İl Binası’nda basın toplantısı düzenledi Aslen Emirdağlı olan ancak uzun yıllardır Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 1983 doğumlu Derya Taşkın, Afyonkarahisar’da AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Aday adaylığını AK Parti [&hellip]

Yerel bakıp küresel düşünecek

Amerika Birleşik Devletleri’nde ikamet eden ve aslen Emirdağlı olan Derya Taşkın, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’na milletvekili aday adayı olmak için başvurdu. Taşkın, AK Parti İl Binası’nda basın toplantısı düzenledi

Aslen Emirdağlı olan ancak uzun yıllardır Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 1983 doğumlu Derya Taşkın, Afyonkarahisar’da AK Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Aday adaylığını AK Parti İl Binası’nda yaptığı basın açıklamasıyla duyuran Derya Taşkın, “Türkiye artık dünyanın küresel bir gücüdür. Bunu bizler hem ABD’de hem de Avrupa’da çok yakından görmekte ve izlemekteyiz. Yurtdışında bulunan 149 bine yakın hemşehrimizle, işadamımızla, madenciliğimiz, ekolojik tarımımızla, termal zenginliğimiz, doğal turizmimizle Afyon, bölgesinde bir devdir” dedi.
Yatırımları çekme taahhüdü
Yurtdışında çok fazla Afyonkarahisarlı bulunduğuna dikkat çeken Taşkın, “Yatırımcıları ilimize çekmek için gerekli altyapımız vardır. Aynı zamanda Afyonumuzun değer ürünlerini küreselleşen dünyaya sunmak boynumuzun borcudur. Yerel bakıp, global düşüneceğiz” diye konuştu.
Toplu poz verildi
AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek de parti olarak kadınların siyasete girmesine önem verdiklerini belirtti.
Toplantının ardından Derya Taşkın, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’na milletvekilli aday adaylığı için başvuran Fatma Mercan ve Aysun Zemheri ile birlikte basın mensuplarına poz verdi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme