Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yer: İstanbul sözleşmesinde SP’li gençler üzerine düşeni yaptı

Yer: İstanbul sözleşmesinde SP’li gençler üzerine düşeni yaptı

SP Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Yer, nesli korumak amacını güttüklerini bu nedenle İstanbul Sözleşmenin ne gibi sonuçları olacağının daha iyi anlaşılması amacı ile şehirde bir gazetenin İstanbul Sözleşmesi Özel Sayısını dağıtarak üzerlerine düşeni yaptıklarını açıkladı

 

Saadet Partisi (SP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mevlüt Yer, ‘sevgi ve kardeşlik’ ilkesiyle çıktıkları yolda şiddetin her türlüsüne karşı oldukları gibi kadına uygulanan şiddete karşı olduklarını belirtti.
İstanbul Sözleşmesinin kadına uygulanan şiddeti engellemek amacında olmayıp aileyi yok etme amacında olan bir metin olduğunu belirten Yer, “Biz neslimizi her türlü tehlikeden korumak gayretindeyiz. Sözleşmenin ne gibi sonuçları olacağının daha iyi anlaşılması amacı ile şehrimizde bir gazetenin İstanbul Sözleşmesi Özel Sayısını dağıttık. Biz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirdik. İktidar da sorumluluğunu yerine getirmeli ve derhal bu sözleşmeyi iptal etmelidir. Ayrıca şiddeti önleme konusunda bütün siyasi partilerin katılımı ile bir çalışma yapılması gerektiğini elzem görüyoruz.” dedi.