'Yenikapı'da tarihi bir gün yaşadık'

Geçtiğimiz gün İstanbul Yenikapı'da düzenlenen ve Cumhuriyet tarihinin en kalabalık mitingi olan Şehitlere Saygı ve Demokrasi mitingine katılan Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak bu birliğin sonsuza kadar süreceğini ifade etti.15 Temmuz tarihinde FETÖ mensubu hainlerin darbe girişimine karşı Türk Milletinin yekvücut olduğunu kaydeden Parsak, 'Alçak saldırı başta Türk Milletinin feraseti, asker ve polisimizin [&hellip]

Geçtiğimiz gün İstanbul Yenikapı’da düzenlenen ve Cumhuriyet tarihinin en kalabalık mitingi olan Şehitlere Saygı ve Demokrasi mitingine katılan Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak bu birliğin sonsuza kadar süreceğini ifade etti.
15 Temmuz tarihinde FETÖ mensubu hainlerin darbe girişimine karşı Türk Milletinin yekvücut olduğunu kaydeden Parsak, “Alçak saldırı başta Türk Milletinin feraseti, asker ve polisimizin kahramanca müdafaası, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin anında reaksiyon göstermesiyle büyük bir beladan kurtulduk. Allah tekrarını yaşatmasın diliyoruz. Yenikapı’da yapılan dev mitingde ise tarihi bir gün yaşadık” dedi.
MHP Lideri Bahçeli’nin Yenikapı’da yaptığı konuşmanın Türk Milleti’nin birliği ve beraberliği için oldukça önemli olduğunu söyleyen Parsak, “Sayın Genel Başkanımızın konuşmasını milyonlarca insan ayakta alkışlamıştır. MHP ve Sayın Genel Başkanımız daima Türk Milleti’nin yanında yer almıştır” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Parsak, Rusya’ya gidecek

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Türkiye –  Rusya ilişkilerin normalleşmesine yönelik çalışmalar kapsamında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında Rusya’yı ziyaret edecek heyette yer alacak

24 Kasım 2015 tarihinde Hatay’da düşürülen Rus uçağının ardından hızlanan Türk-Rus krizinin sonrasında neredeyse kopma noktasına gelen iki ülke ilişkilerinin normale döndürülmesi için yapılan çalışmalar devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya da geleceği ziyarette, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin görevlendirmesi ile MHP adına Parsak da yer alacak.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Rusya’ya yapılacak ziyarette MHP’yi temsilen Parsak’ın katılmasını istediği öğrenildi.

Bakmadan Geçme