'Yeniden Refah'a Halkımızın Teveccühü Artıyor'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sezgin,  partisine halkın teveccühünün arttığını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sezgin, partinin Afyonkarahisar yöneticileriyle birlikte gazeteniz Kocatepe'nin çalışanlarını ziyaret etti. 
Ziyarette Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sezgin’in yanı sıra Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Arık ve Yeniden Refh Partisi Afyonkarahisar İl Sorumlusu Afşin Çalışıcı yer aldı.

“AFYON’A DİVAN TOPLANTISI İÇİN GELDİK”

'Yeniden Refah'a Halkımızın Teveccühü Artıyor'
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Sezgin, TUŞAS’a yapılan terör saldırısı sonrası geçmiş olsun dileklerini iletti. Sezgin, “İki gün önce Ankara’da bir terör saldırısı oldu. Hem mağdur olan ailelere hem de milletimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yaralılara da acil şifalar diliyoruz.Afyonkarahisar ilimizde partimizin divan toplantısına katılmak için geldik. Afyonkarahisar İl Başkanımız Sayın Fehmi Güray Çakır, İl Sorumlumuz  Sayın Afşin Çalışıcı ve Merkez İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Arık’ın çizmiş olduğu program çerçevesinde iş adamı büyüğümüz Sayın Süleyman Kırlıoğlu’na taziye ziyaretinde bulunduk. Kendileri sağ olsun bizim de sanayici olmamız hasebiyle ziyaretimizden ziyadesiyle memnun oldu. Çok güzel müze gibi bir ofisi var. 31 Mart yerel seçimlerinde bizlere verilen destekle Afyonkarahisar’da kazanmış olduğumuz Salar ve Karacaören Belediye Başkanlarımızı ziyaret edeceğiz. Nihayetinde de akşamın finalini aylık divan toplantımızla yapacağız. 27 Ekim Pazar günü de Afyonkarahisar’da programımıza devam edeceğiz.” dedi.


“MİLLİ GÖRÜŞ'Ü EN İYİ TEMSİL EDEN PARTİ YENİDEB REFAH PARTİSİDİR”

'Yeniden Refah'a Halkımızın Teveccühü Artıyor'
Milli Görüş çizgisi içerisinde Yeniden Refah Partisine her geçen teveccühün arttığını belirten Sezgin, şunları kaydetti: “Milli Görüş ile bugün mevcuttaki Sayın Cumhurbaşkanı da iltisaklı, ilişkili, irtibatlıdır. Onun dışında geçmişteki irtibatından dolayı Saadet Partisi de vardır. Ama Milli Görüş çizgisinde en çok konuşulan Yeniden Refah Partisi'dir. Biz de geçmişte Saadet Partisi'nde siyaset yapmış bir kişi olarak Milli Görüş zihniyeti olarak kendimizi en iyi temsil ettiğimiz parti şu anda Yeniden Refah Partisidir. Dolayısıyla fikirlerimizi de ideolojik olarak bakış açımızıda adil düzeni de savunuyoruz. Bunun altını çok fazla doldurabiliriz. Denk bütçe olsun, Siyonizmle veya emperyalizmle mücadele konusunda olsun özellikle Genel Başkanımız Sayın Fatih Erbakan’ın  koymuş olduğu irade ile 10 yıllık kendi mücadelesine baktığımızda doğru yerde düşündüğümüzü, milli görüş adına özellikle ülkenin geleceği adına, fikirleri bakımından da parti ve şahıs olarak Sayın Genel Başkanımızın en doğru noktada olduğunu düşünüyoruz. Bunun karşılığında da siyasi mücadelemiz içerisinde de ilk girdiğimiz seçimde yüzde üç, ikinci seçimde de yüzde yedi oy alarak halkımızın artan teveccühü gördük.”

Bakmadan Geçme