Yeniden hizmete talibiz – Kocatepe Gazetesi

İlk ziyaretini ESKKK Başkanı Emin Birliktir'e gerçekleştirilen Keser, 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi başkanlığına aday olduğunu kaydederken, 'Yaptığımız hizmetler esnafımız tarafından her zaman takdir görmüştü. Kalan hizmetlerimizin devamı için kongrede ekibimizle birlikte çalışacağız' dedi. Seçim öncesi esnaf ziyaretlerini sürdürdüklerini belirten Keser, '2. Sanayi başkanlığımız döneminde ESKKK Başkanımız M. Emin Birliktir ile güzel bir çalışma [&hellip]

İlk ziyaretini ESKKK Başkanı Emin Birliktir’e gerçekleştirilen Keser, 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi başkanlığına aday olduğunu kaydederken, “Yaptığımız hizmetler esnafımız tarafından her zaman takdir görmüştü. Kalan hizmetlerimizin devamı için kongrede ekibimizle birlikte çalışacağız” dedi. Seçim öncesi esnaf ziyaretlerini sürdürdüklerini belirten Keser, “2. Sanayi başkanlığımız döneminde ESKKK Başkanımız M. Emin Birliktir ile güzel bir çalışma ortamı yakalamıştık. Başkan Birliktir ilimiz esnaf ve sanatkarının en önemli temsilcilerindendir. Kendisiyle karşılıklı olarak fikir alış-verişinde bulunarak esnafımıza nasıl daha iyi hizmet ederiz bu konuları görüştük” dedi.
BELEDİYE ESNAFIN
SORUNLARIYLA İLGİLENİYOR
2. Küçük Sanayi Sitesi’nde alt yapı çalışmalarına Afyonkarahisar Belediyesi’nin büyük katkısı olduğuna dikkat çeken Keser, “Belediyemiz esnafımızın sorunlarıyla hep yakından ilgilendi. Alt yapı sorunlarının çözülmesinde Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban ve Belediye Meclis Üyemiz M. Emin Birliktir’in gösterdiği çabayı takdirle izledik. İnşallah yeni dönemde de çalışmalar devam edecektir” ifadelerini kullandı.
BİRLİKTİR, BAŞARILAR DİLEDİ
Mustafa Keser ve ekibine seçimlerde başarı dileyen Birliktir, “2. Sanayimizde yaşanan sorunların çözümünde Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban büyük katkılar sundu. Kendisine minnettarlığımızı sunuyoruz. Esnafımızın sorun yaşamadan ticari faaliyetlerini sürdürebilmesi için bizler de taşın altına elimizi koyuyoruz. Mustafa Keser ve ekibine seçimlerde başarılar diliyorum” dedi.
DESTEK İSTİYORUZ
Daha sonra Afyonkarahisar Bakkallar Odası Başkanı Cengiz Üstün’ü ziyaret eden Keser, Türk esnafının ahilik geleneği kapsamında yüzlerce yıldır ülkeye katkı sunduğunu belirterek, “Bizler ustalarımızdan gördüğümüz şeyleri çıraklarımıza aktarmak için yıllardır çabalıyoruz. Esnafın halinden yine esnaf anlar diye düşünüyoruz. 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nde uzun yıllar yönetimde kaldık. Bir dönemin ardından yeniden yönetime talip olduk. Bu kapsamda esnafımızı ziyaret ederek destek istiyoruz. Bakkallar Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Üstün ve yönetimine bizlere karşı gösterdikleri ilgi nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.
DOSTLUKLARI PEKİŞTİRMELİYİZ
Mustafa Keser ve ekibine başarı dileyen Üstün, “Mustafa Keser ve ekibini bizlerde uzun yıllardır tanıyoruz. Hepimiz esnaflıktan gelen insanlarız. Bu yüzden dostluklarımızı pekiştirmeliyiz. Birbirimize her zaman destek olmalıyız. Esnafımız sıkıntıya düştüğü zaman önce bizim içimiz yanıyor. Bu yüzden sorunları el ele vererek aşacağız. Keser ve ekibine de seçimlerde başarı diliyoruz” diye konuştu.
Öte yandan geçtiğimiz ay İkinci Küçük Sanayi Sitesi Genel Kurulu, Olağanüstü Hal kapsamında gerekli izinlerin alınmaması dolayısıyla yapılamamıştı.

Bakmadan Geçme