Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Yeniden büyük Türkiye’yi çok yakında kuracağız”

“Yeniden büyük Türkiye’yi  çok yakında kuracağız”

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Derviş Suna, Türkiye’nin kaynaklarının değerlendirilmesi ile elde edilen kaynakların millete adil olarak paylaştırılmasıyla yeniden büyük Türkiye’yi çok yakında kuracaklarını söyledi

 

 

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından basın açıklaması düzenlendi. Açıklamaya İl Başkanı İbrahim Derviş Suna ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Ankara’da yapılan 1. Olağan Genel Kurul toplantısına Afyonkarahisar’dan yaklaşık bin kişi ile katılım sağladıklarını aktaran Başkan Suna, “17 Kasım 2019 Pazar günü Yeniden Refah Partimizin 1. Olağan Büyük Kongresini büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. Ankara’nın en büyük spor salonu olan Ankara Arena Spor Salonu’na sığmayan on binlerle buluştuk.Tüm halkımıza gösterdiği bu büyük güven ve teveccüh için sonsuz teşekkür ederiz.” dedi.
“TEŞKİLATLARIMIZ BÜYÜK BİR HEYECANLA ÇALIŞMAYA BAŞLADI”
Kongre tarihinin belirlenmesinin ardından Afyonkarahisar’da kapı kapı gezdiklerini belirten Başkan Suna, “Büyük Kongremizin yapılacağı 17 Kasım tarihinin duyurulmasının hemen ardından tüm il ve ilçe teşkilatlarımız büyük bir heyecanla çalışmaya başladı. Kapı kapı gezdik. Tüm esnaflarımızı ziyaret ettik. Binlerce el ilanı dağıttık. Halkımızın bu heyecanı bizlerle birlikte yaşayabilmesi için ulaşımı ücretsiz yaptık. Şehrimizden rekor sayıda vatandaşımızla çok sayıda otobüs ile rekor bir katılım sağladık. Tüm bu süreçte gecesini gündüzüne katarak muhteşem bir azim ve inançla çalışan il yönetimi, ilçe yönetimi, gençlik kolları ve hanım kollarımıza tek tek teşekkür ederim. Kongremizin salonları patlatırcasına, böylesine büyük bir heyecanla gerçekleşmesini sağlayan aziz milletimizi saygıyla selamlıyorum. Bugün iktidar partisinin dahi yoklama almadan yapamayacağı bir programı uygulanan ağır medya ambargosuna ve karartmaya rağmen millet olarak elini taşın altına koyarak Yeniden Refah Partisi ve Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a karşı hissettiği sevginin, duyduğu güvenin, beslediği ümidin bir göstergesi olarak kabul ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.
“YENİDEN REFAH PARTİSİ TÜRKİYE’NİN AYDINLIK GELECEĞİ”
Suna konuşmasının devamında şu ifadeleri kullandı:
“Bu kongremizde gördüğümüz, Türkiye’nin aydınlık geleceğidir, herkesin refah içinde yaşadığı Türkiye’nin artık çok yakın olduğudur, herkesin ulaşabileceği bir adaletin çok yakın olduğudur. Bu kongremizde gördüğümüz, çocuklarımızın gençlerimizin geleceğinin bu günden çok daha güzel olacağıdır, ülkemizin kaynaklarının değerlendirilmesi ile elde edilen kaynakların milletimize adil olarak paylaştırılmasıyla Yeniden Büyük Türkiye’yi çok yakında kuracağımızdır. Bu kongremizde gördüğümüz, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan liderliğinde hepimiz için güzel bir geleceğin burada olduğudur, ülkemizin, milletimizin, ümmetin ve insanlığın geleceğinin burada olduğudur.”
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi