• Haberler
  • Genel
  • Yeniceliler'den baz istasyonu eylemi – Kocatepe Gazetesi

Yeniceliler'den baz istasyonu eylemi – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da bir ilköğretim okulunun karşısındaki apartmanda baz istasyonu kurulması, mahalleliyi çileden çıkardı. Mahalleli, baz istasyonu kurulan apartmanın önünde eylem yaptı Afyonkarahisar’ın Yenice Mahallesi’nde baz istas-yonu eylemi yapıldı. Cuma Namazı’ndan sonra baz istasyonu bulunan apartmanın önünde buluşan mahalleliler, baz istasyonunun kaldırılmasını istediler. Apartmanın karşısında bulunan ilköğretim okulundaki öğrencilerinin baş ağrısı şikayetlerinin yoğunlaştığını belirten mahalleliler, apartman yöneticisi [&hellip]

Yeniceliler’den baz istasyonu eylemi

Afyonkarahisar’da bir ilköğretim okulunun karşısındaki apartmanda baz istasyonu kurulması, mahalleliyi çileden çıkardı. Mahalleli, baz istasyonu kurulan apartmanın önünde eylem yaptı

Afyonkarahisar’ın Yenice Mahallesi’nde baz istas-yonu eylemi yapıldı. Cuma Namazı’ndan sonra baz istasyonu bulunan apartmanın önünde buluşan mahalleliler, baz istasyonunun kaldırılmasını istediler. Apartmanın karşısında bulunan ilköğretim okulundaki öğrencilerinin baş ağrısı şikayetlerinin yoğunlaştığını belirten mahalleliler, apartman yöneticisi aleyhine slogan attılar.
Yenice Mahallesi Muhtarı Mehmet Öner, apartmanda bir baz istasyonunun bulunduğunu, apartman yöneticisinin ikinci baz istasyonu kurmak için çalıştığını söyledi. Öner, “İkinci baz istasyonunu kurumunu durdurduk. Geçen cumartesiden bugüne kadar yönetici ile görüşmelerimizi devam etti. Yönetici, baz istasyonunundan vazgeçmek istemiyor. Halk, imza toplamamızı, eylem yapmamazı, mahkemeye gitmemizi istedi. Biz de halkın sesine kulak verdik. İmza aşamasına geldik. Daha sonra da mahkemeye başvuracağız” dedi.
Mahallelinin sesini duyurmak için farklı yöntemlere başvuracağını söyleyen Öner, baz istasyonu kaldığı müddetçe velilerin çocuklarını okula göndermeyeceklerini vurguladı. Mahalle sakinlerinden Musa Akgül ise, baz istasyonlarının şehir merkezlerinde kurulmaması gerektiğini, kurulsa bile koruyucu tedbirler alınmasının zorunluğu olduğunu vurguladı.

Bakmadan Geçme