Yeni yönetim teknik heyeti çözdü

AFJET Afyonspor'un çiçeği burnunda Başkanı Engin Gökdemir, teknik heyet belirsizliğine hemen çözüm buldu   TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor yeni sezon öncesinde sil baştan bir yapılanmaya gitti. İlk olarak Yönetim Kurulu Başkanlığı'na İş insanı Engin Gökdemir gelirken, kongre sonrasında da yönetim kurulu üyeleri belirlenecek. Kongre süreci ile birlikte teknik heyeti de çözüme [&hellip]

AFJET Afyonspor’un çiçeği burnunda Başkanı Engin Gökdemir, teknik heyet belirsizliğine hemen çözüm buldu

TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor yeni sezon öncesinde sil baştan bir yapılanmaya gitti. İlk olarak Yönetim Kurulu Başkanlığı’na İş insanı Engin Gökdemir gelirken, kongre sonrasında da yönetim kurulu üyeleri belirlenecek. Kongre süreci ile birlikte teknik heyeti de çözüme kavuşturan Başkan Gökdemir, Sportif Direktör olarak İbrahim Çelik, Teknik Direktör olarak da Serhat Gülpınar ile anlaştı.
Afyonkarahisarlı olan ve daha öncede kulüpte görev alan İbrahim Çelik’in göreve getirilmesi kimi kesim tarafından beğenilirken kimi kesim tarafından da tepkiyle karşılandı. Teknik Adam Serhat Gülpınar da daha önce AFJET Afyonspor’da görev yapmıştı.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme