Yeni yılın ilk yardımı Belediye’den

Afyonkarahisar Belediyesi, hayırsever işadamlarının katkılarıyla ihtiyaç sahibi 500 aileye 100’er liralık alışveriş hediye çeki verecek. Hediye çekleri, 2012’nin Haziran ayına kadar kullanılabilecek Afyonkarahisar Belediyesi, ihtiyaç sahiplerini yeni yılda da unutmadı. Belediye, Afyonkarahisarlı hayırsever işadamlarının da desteğiyle ihtiyaç sahiplerine 100’er liralık hediye çeki verecek. 500 aile, bu hediye çeklerinin sunduğu kolaylıktan yararlanırken, yeni yılın ilk yardımının [&hellip]

Yeni yılın ilk yardımı Belediye'den

Afyonkarahisar Belediyesi, hayırsever işadamlarının katkılarıyla ihtiyaç sahibi 500 aileye 100’er liralık alışveriş hediye çeki verecek. Hediye çekleri, 2012’nin Haziran ayına kadar kullanılabilecek

Afyonkarahisar Belediyesi, ihtiyaç sahiplerini yeni yılda da unutmadı. Belediye, Afyonkarahisarlı hayırsever işadamlarının da desteğiyle ihtiyaç sahiplerine 100’er liralık hediye çeki verecek. 500 aile, bu hediye çeklerinin sunduğu kolaylıktan yararlanırken, yeni yılın ilk yardımının maliyeti 50 bin lirayı bulacak.
İhtiyaç sahipleri geri çevrilmedi
Afyonkarahisar Belediyesi Yardım Birim Sorumlusu Mesut Akkaş, bugüne kadar Afyonkarahisar Belediyesi’ne müracaat edip yardıma ihtiyacı olan hiç kimsenin geri çevrilmediğini ifade etti. Akkaş, herhangi bir sebepten dolayı nikah işlemini yapamayan ailelerin ise (nikahsız yaşayan) en kısa zamanda Afyonkarahisar Belediyesi’ne müracaat etmelerini isteye-rek “Nikah işlemlerine dair tüm masraflar belediyemiz tarafından karşılanacaktır” diye konuştu.
Bazı şartların yerine
getirilmesi gerekiyor
Yardımlar için bazı şartların yerine getirilmesi gerekiyor. Bu şartlar şöyle:
Eşi cezaevinde kalanlar için yeni tarihli belge, engelli vatandaşlarımız için ise engelli olduklarına dair doktor raporu. İhtiyaç sahibi aileler, kendilerine verilen çekle birlikte ilgili alışveriş merkezine giderek 100 liralık alışveriş yapma imkanına kavuşacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme