Yeni yıl hayırlara vesile olsun

Yeni yıl nedeniyle yayınlanan mesajlarda iyi dilekler ve beklentiler ifade edilirken Afyonkarahisar ve Türkiye için 2013 yılının sağlıklı, huzurlu, başarılı, bereketli, birlik ve beraberliğin sağlandığı bir yıl olması ortak dileklerine yer verildi VALİ YENİ YILI KUTLADI Vali İrfan Balkanlıoğlu bir mesaj yayımlayarak halkın yeni yılını kutladı. Yeni olan her şeyin insana umut verdiğini, 2012 yılında, [&hellip]

Yeni yıl hayırlara vesile olsun

Yeni yıl nedeniyle yayınlanan mesajlarda iyi dilekler ve beklentiler ifade edilirken; Afyonkarahisar ve Türkiye için 2013 yılının sağlıklı, huzurlu, başarılı, bereketli, birlik ve beraberliğin sağlandığı bir yıl olması ortak dileklerine yer verildi

VALİ YENİ YILI KUTLADI
Vali İrfan Balkanlıoğlu bir mesaj yayımlayarak halkın yeni yılını kutladı. Yeni olan her şeyin insana umut verdiğini, 2012 yılında, Afyonkarahisar’lılarla birlikte birçok güzel çalışmalara imza atıldığını kaydeden Vali Balkanlıloğu; “İlimizi her alanda daha güzel yarınlara taşımak ve hak ettiği yere getirmek hepimizin ortak görevidir. Üstlendiğimiz görevleri hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan, vatan ve hizmet sevgisiyle en iyi şekilde yürüttük, bundan sonra da aynı şekilde yürütmeye devam edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Bu kapsamda ben umut ediyorum ki 2013 yılında da Afyonkarahisar’ımız için hep birlikte güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle, 2013 yılının tüm insanlığa, ülkemize ve Afyonkarahisar’ımıza sevgi, saygı, sağlık, mutluluk getirsin. Halkımızın ve çalışma arkadaşlarımın yeni yılını kutluyorum.” dedi.
“2013 HİZMETLERDE
ZİRVE YILI OLACAK”
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, yeni takvim yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yoğun bir tempoda çalışarak başarılarla dolu bir yılı daha geride bırakmanın mutluluğu içerisinde olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 2013 yılında da ilimiz ve ülkemiz adına güzel gelişmelerin yaşanmasını temenni etti. Çoban; “Belediyemiz yoğun bir çalışma sezonunun ardından, 2013 yılı içinde yine yoğun bir çalışma programı uygulayacak ve halkımıza layık olduğu hizmetleri sunmaya devam edecektir. Projelerimizin bir kısmı tamamlandı, bir kısmının da inşaat çalışmaları sürüyor. 2013 yılında da ilimizi her yönden daha da ileriye götürmenin heyecanı ve gayreti içinde olacağız. 2013 yılı, Belediyemiz yatırım ve hizmetlerinin her bakımdan zirveye ulaşacağı bir dönem olacaktır. Yeni yılda yapılacak yatırım ve hizmetlerimizi 2012 yılında planlarken hazırlıklarımızı bu planlamaya göre de yapmış bulunuyoruz. 2013 takvim yılının Afyonkarahisarımız, ülkemiz, milletimiz, tüm İslam alemi ve dünyamız için barış, kardeşlik ve huzurun egemen olduğu bir yıl olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum.” dedi.
ÜRÜN: 2012 DE İLKLER YAŞANDI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekili Halil Ürün, 2012 yılının Türkiye’nin darbelerle yüzleşen, bağımsız yargının halk adına darbecilerden hesap sorduğu, daha demokratik ve gelişmiş bir ülke için müspet adımların atıldığı bir yıl olduğunu bildirdi. Ürün, yeni yıl nedeniyle yaptığı yazılı açıklamada, 2012’nin daha modern ve gelişmiş bir Türkiye açısından verimli bir yıl olarak tamamlandığını ifade etti. Ürün, mesajında şu ifadelere yer verdi: “AK Parti iktidarı vatandaşlarından aldığı güçle, bir zamanlar hayal dahi edilemeyen yatırımları hayata geçirdi. Hükümetimiz, 2012 yılında da, Türkiye’de pek çok ilkin yaşanmasına neden olan, tarihe geçecek yatırımları vatandaşlarımızın hizmetine sundu. Savunma sanayinde her geçen gün daha fazla yol kat eden ülkemiz 2012 yılında ALTAY projesi kapsamında ilk milli tankımız üretilerek, ana muharebe tanklarını kendisi tasarlayıp, kendisi üretebilen sınırlı sayıdaki ülkeler arasına girdi. 2013 yılının başta Afyonkarahisar, Türkiye, tüm İslam alemi ve dünyamız için huzur, barış ve refah getirmesini Yüce Allah’tan niyaz eder, selam ve saygılarımı sunarım.” ifadelerini kullandı.
TOPTAŞ: AFYON
YAŞANABİLİR KENT OLSUN
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Milli Savunma Komisyonu Grup Sözcüsü Ahmet Toptaş yeni yılın Türkiye’ye birlik huzur ve barış getirmesini diledi. Milletvekili Ahmet Toptaş yeni yıl mesajında şu görüşlere yer verdi: “Türkiye’nin, güvenli bir ülke olmasını, demokrasinin geliştiği, Cumhuriyetin korunduğu, hukukun üstünlerin hukuku değil hukukun üstün olduğu, üniversitelerin çağdaş olduğu, eğitimin ideolojik olmadığı, sağlıktan yararlanma her kese eşit olduğu, özgürlüklerin kısıtlanmadığı, basının, özgür olduğu, herkesin dinlenme korkusunun olmadığı, Atatürk’ün dediği gibi muasır medeniyetler seviyesine ulaştığı bir ülke olmasını diliyorum. Afyonkarahisar’ımızın; geliştiği, yaşanılabilir bir kent olduğu, seçimlerde de söylediğim gibi hak ettiği yeri aldığı bir kent olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin birlik ve dirliğini koruduğu, Cumhuriyet’in yükseldiği huzur ve barış içinde yaşamasını diliyor, tüm hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.”
YILMAZ: 2013 HUZUR
BEREKET GETİRSİN
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz yayınladığı yeni yıl mesajında; 2013 yılının tüm dünyaya, Türkiye’ye ve Afyon’a huzur, birlik ve beraberlik getirmesini diledi. Yılmaz; “Yeni takvim yılın, başta ülkemize, Afyonumuza, milletimize güven getirmesini, başarının daim olmasını, sevgi ve saygının hiç eksik olmamasını, birlik ve beraberlik içersinde huzur dolu bir yıl olmasını diliyorum. Her yeni yıl yeni bir başlangıçtır. Bizler her yıl olduğu gibi bu yeni yıl da üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız. İnanıyorum ki daha büyük sevinçler, daha büyük heyecanlar yaşayacak, ilimizi ve ülkemizi çok daha aydınlık yarınlara hep birlikte taşıyacak, nice yeni güzel yıllara birlikte kavuşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve tüm hemşehrilerimizin yeni yılını kutluyor, 2013 yılının herkese sağlık, huzur, başarı ve bereket getirmesini temenni ediyorum.” dedi.
UYSAL: 2012 KAYIP YIL
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, yeni yıl mesajında 2012 yılının kaybedilmiş ve boşa geçirilmiş bir yıl olduğunu söyledi. Uysal yeni yıl mesajının devamında; “Milletimiz, sevinç ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bırakırken yeni bir yıla başlamanın umudunu ve heyecanını yaşamaktadır. Üzülerek görülmektedir ki 2012 yılı, kaybedilmiş ve boşa geçirilmiş bir yıl olarak tarih sayfalarındaki yerini almıştır. Bu vesile ile tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutlar Yüce Rabbimden aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yıl geçirmesini niyaz ederim.” ifadelerine yer verdi.
ASLAN: GEÇMİŞİN
MUHASEBESİ İYİ YAPILMALI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, 2013 yılının Türk Milletine, ülkeye ve Afyonkarahisar’a hayırlı olmasını temenni etti. Son yıllarda yaygınlaşmış olan yeni yılın karşılanması bahanesiyle özel eğlence programlarının düzenlenmesi ve kutlama yapılmasının dini emirlere ve milli geleneklere uygun olmadığını belirten Aslan şu ifadeleri kullandı: “Bu tür eğlence programları ve kutlamalar sosyal ve iktisadi açıdan da birçok olumsuzlukları beraberinde getirmektedir. Hem israfa neden olmakta ve hem de farklı gelir grupları arasında mesafeyi daha da açmaktadır. Özentiyi ve tüketimi teşvik etmektedir. Öz kültürümüzden ve geleneklerimizden uzaklaşılmakta, dinen yasaklanmış bidatlerin normalmiş gibi gösterilmesi yanlışına düşülmektedir. Yeni bir yıla girmenin sevinci yerine geçmişin muhasebesinin iyi yapılması ve geleceğe fert ve toplum olarak hatalarımızdan kurtulmuş halde girmenin gerekliliği içinde hareket etmeliyiz. 2013 Yılı hepimize hayırlı ve uğurlu olsun.
DEMİRKIRKAN: 2013’DE
BEKLENTİLER KARŞILANSIN
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan, terörün, yoksulluğun ve yolsuzluğun olmadığı bir ülkede, işsizliğin yerini refahın, adeletsizliğin yerini hukukun, çatışmanın yerini barışın aldığı, herkesin eşit, özgür ve hayallerinin peşinden koşma hakkına sahip olduğu bir yıl yaşanmasını diledi. Demirkırkan, tüm Afyonkarahisarlıların yeni yılını içtenlikle kutlayıp, 2013 yılının hem ilimiz hem de ülkemiz için huzurlu, istikrarlı, başarılı ve ulusça beklentilerimizin karşılandığı bir yıl olmasını dilerim.
ERENOĞLU: 2013 SAĞLIK GETİRSİN
Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, Afyonkarahisar’ın sağlık alanındaki seviyesini yükseltmek, halkın daha etkili, hızlı ve kaliteli sağlık hizmeti alabilmesi her zaman en öncelikli hedefleri olduğunu belirtti. Dr. Erenoğlu; ” Yeni yılda da bu hedeflere ulaşmak için yine çok çalışmayı ve halkımızın bu konudaki beklentilerini en üst düzeyde karşılamayı umut ediyoruz. Bu umut ve arzumuzun gerçekleşmesinde büyük pay sahibi olan sağlık çalışanlarımızın yeni yılını kutlarken hastalarımıza da acil şifalar diliyorum. Diğer taraftan, 2013 yılının ülkemize, milletimize sağlık, huzur, mutluluk ve hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.
YEMENİCİ: YENİ YIL KUTLU OLSUN
Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, yeni yıl sebebiyle bir mesaj yayınladı. Dr. Yemenici mesajında, yeni yıldaki sağlık kalitesinin hem şehir hem de şahıs bazında artmasını temenni ettiğini vurgulayarak şunları ifade etti:
“Takvim itibariyle yeni bir yıla giriyoruz. 2012 yılı acısıyla tatlısıyla anılarımızda yerini aldı. Şimdi yeni ümitlerle, yeni heyecanlarla, taze beklentilerle 2013’ü karşılıyoruz. Daha önce değişik platformlarda, 2013 yılının şehrimizdeki sağlık yatırımlarının büyük ölçüde tamamlanmış, sorunlarımızın nispeten çözülmüş bir yıl olacağını dile getirmiştim. İl genelinde ve ilçelerdeki sağlık hizmeti veren kurumlarımızın devam eden inşaat ve alt yapı çalışmaları bitmiş olacak ve yeni hastaneler ile insanımıza daha kaliteli bir sağlık hizmeti vermiş olacağız. Bu nedenle 2013 yılı bizlerde ayrı bir heyecan uyandırıyor. 2012 yılı fiziksel aktivite yönünden zayıf bir yıl oldu ise bunu yeni yılda arttırmanın yollarını aramalıyız. Vatandaşlarımız ve sağlık camiamız olmak üzere herkesin yeni yılını kutlar; 2013 yılının dünyamız, ülkemiz ve şehrimiz için iyiliklere, güzelliklere, barışa ve sağlığa vesile olmasını dua ve temenni ederim.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme