Yeni üniversitelileri Öğrenci Konseyi karşıladı

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklanan yerleştirme sonuçları ile AKÜ'yü kazanan öğrencilerin kayıtları 15-19 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilirken, AKÜ Öğrenci Konseyi tarafından Afyonkarahisar'a ilk defa gelen öğrenci ve ailelerine şehre ayak bastıkları ilk andan kayıtların tamamlandığı ana kadar gerekli yönlendirmeler ve yardımlarda bulunuldu.Yeni öğrencilerin Afyonkarahisar'a ve AKÜ'ye alışmaları için 2 yıldır bu [&hellip]

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklanan yerleştirme sonuçları ile AKÜ’yü kazanan öğrencilerin kayıtları 15-19 Ağustos 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilirken, AKÜ Öğrenci Konseyi tarafından Afyonkarahisar’a ilk defa gelen öğrenci ve ailelerine şehre ayak bastıkları ilk andan kayıtların tamamlandığı ana kadar gerekli yönlendirmeler ve yardımlarda bulunuldu.
Yeni öğrencilerin Afyonkarahisar’a ve AKÜ’ye alışmaları için 2 yıldır bu uygulamayı sürdürdüklerini dile getiren Öğrenci Konseyi Başkanı Süleyman Gücek, “Öğrencilerin geçiş süreçlerini hafifletmek istiyoruz. Onlar Afyonkarahisar’da kesinlikle yalnız değiller. AKÜ ailesinden biri olduklarını hissetmelerini istiyoruz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme